Medcezir 23.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Yaman o zengin ortama geri dönecek sanırım, en azından döneceği belliydi ve dönüyor. Yaman tabi annesinin peşini de bırakmayacak. Bakalım neler neler olacak ve Yaman'ın hayatında neler değişecek. :)

Orkun iş yerinde Yaman'ı kızdırmak için elinden geleni yapıyor.Mira ve Beren'de eve geldiklerinde Sude'yi intihar etmiş olarak buluyorlar ve Selim kendini Ender'e affettiriyor.:)

Selim ile Ender'in sahnesi çok iyi olacak ve Selim de ilgisizliğini, ilgiyle taçlandıracak. Böylece ortada ne toz kalacak, ne de duman. Ortalıkta aşk kokacak. Selim biliyor işini.:)

Selim ile Ender'in sahnesi çok iyi olacak ve Selim de ilgisizliğini, ilgiyle taçlandıracak. Böylece ortada ne toz kalacak, ne de duman. Ortalıkta aşk kokacak. Selim biliyor işini.:)
Selim*Ender aşkı dururken Yaman*Mira aşkı da neymiş.:)

SelimEnder gibi evliliğim olucaksa bugün evlenirim net.:)

Selim*Ender aşkı dururken Yaman*Mira aşkı da neymiş.:)

SelimEnder gibi evliliğim olucaksa bugün evlenirim net.:)

Aslında böyle bir evlilik, ancak dizi ve filmlerde olur. Aslında böyle bir şey diyeceğim de, Selim'i canlandıran Barış Falay'ın, Esra Ronabar ile evliliği aklıma gelince vazgeçiyorum. Barış Falay'ın bu kadar iyi rol yapmasında ve bize karakterini sevdirmesindeki en büyük nedenlerden biri de, gerçek hayattaki evliliğidir. :)

Aslında böyle bir evlilik, ancak dizi ve filmlerde olur. Aslında böyle bir şey diyeceğim de, Selim'i canlandıran Barış Falay'ın, Esra Ronabar ile evliliği aklıma gelince vazgeçiyorum. Barış Falay'ın bu kadar iyi rol yapmasında ve bize karakterini sevdirmesindeki en büyük nedenlerden biri de, gerçek hayattaki evliliğidir. :)
Dünyanın en güzel çifti!

c46ae1249b9339faabd892156fe657b8.jpg

Selim ve Ender harikalar.:) Nevin Koper gene sahnelerde..Sudeyede ne olacağını merak ediyorum.Cuma çabucak gelsin.:D

Fragman yine etkilemedi tam bırakmalık bölümler bıraktım gitti ama fragmanlara etiketleyin izliyorum.:D