Medcezir 20. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben de Mert'i çok sıcak buldum ve kendime bağdaştırıyorum doğrusu. Ben de utangacım böyle ve birisi çıksa karşıma, bir anda patlama yapacağım Mert gibi, o derece. Benim de Eylüm'üm yok, orası da var. Platonik aşk insanı nelere sürüklüyor ama sonrada platonikten çıkıyor, çift taraflı aşka dönüşüyor. Mert'in tavlaması çok iyiydi.

Aynen.
Bizim de bir Yaman'a ihtiyacımız var.

Bence hala istiyor da Mira var.
Mert de olunca.
Tabi Yaman da yüz vermedi.

Yaman doğrusunu yaptı. Artık istemiyor. Baksana Mira ile aralarını düzeltmeye çalışıyor, Mert'i sevgisini göstermeye çalışıyor ve daha nicesi. Yaman'a sıcak davranıyor tamam da, istiyor gibi bir hava vermiyor eskisi gibi.

Evet ama hani deseler ki Yaman seni seviyor hayır da demez.

Fragman o kadar iyi herhalde bu kadar yorum yapildigina göre

Yarin sabah izlerim

Yaman ile Mira'nın tekrar birlikte olmalarını bakalım toprağım @Yakamoz-Asi nasıl karşılayacak. En son hiç istemiyordu.

Son bölüm yorumumu okuduguna emin misin topragim

Bak ne yazmisim;

Yaman-Mira anlasilan sonunda yine barisacak. E barisacaksa o zaman bu kavgaci durum cok fazla uzadi, kabak tadi vermeye basladi. Sonunda sarilmalari iyiye isaret gibi. Daga falan cikilacaksa iyi olabilir.

Haaa.. Tozludere dedigi icin hala Mira'ya gicigim. Hala sevmiyorum. Hemen degisebilir bir tip kadin. Sevmem öylelerini.

Fragmana gelecek olursak fragman heyecan kokuyor ama sadece kokuyor. Aksiyon dolu bir sahne pek yok gibi. Ender'in durumu ortami hareketlendirecek gibi. Birde Yaman Annesinin yaninda kaliyor bir gece de olsa. Hasan birseyler yapar mi? Yapmaz bence. Ama Yaman'i kiskirtmak adina yapabilir. Ki Yaman cabuk kiskiracaktir. Selim, Ender icin kendini atese atacak sanirim, fragman ve özet'ten bu anlasiliyor. Ama Ender neyi biliyordu da izin verdi daha anlamadim.

Medcezir'in 20. Bölümünün 2. Fragmanı konuya eklendi.

Güzel bir Yaman-Mira fragmanı olmuş ama biz alışığız zaten bunlara farklı bir şey yok yani.

20.Bölüm güzel olacak.
Bir an önce izlemek istiyorum.

Yarın bir fragman daha yayınlanacakmış. Ece Yörenç Twitter'dan açıkladı.