Medcezir 15. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Leyla Allah belanı versin lan

Tozlu derede değilsin kendne gel! İstemıyorum artık seni cık git hayatımdan.

Leyla Allah belanı versin lan

Tozlu derede değilsin kendne gel! İstemıyorum artık seni cık git hayatımdan.
Bela okuma abi boşver kız az da olsa aksiyon getirdi diziye son sahnelerde. Hep aşk - meşk olacak hali yok. Biraz da ayrı kalacaklar elbet.

Mira çok abarttı ne böyle yargısız infaz Yaman bu laflardan sonra kolay kolay dönmez artık..

O sözleri bana söylese, kolay kolay affetmem. Yaman da aynı şekilde affetmeyecek. Bu sahnelerden sonra yeni bölümlerde kolay kolay da aşk sahnesi göremeyebiliriz. Böylesi daha da hareketli yapacak diziyi. Mira çok ağır sözler söyledi herkesin yanında. Yaman çok kötü oldu haliyle.

Yaman artık kolay kolay kendine gelmez. Yargısız infaz bu kadar da olmaz. İnsan hep bundan kaybetmez mi? Evet, bundan kaybeder. Gerçi bir kadın güveni kaybettiyse eğer, bu yargısız infazlar kaçınılmaz olur.

Aslında bir bakıma iyi oldu heyecan gelecek diziye hazır Yamanın babası çıktı gerçi o da ayakkabılarıyla

Ohaaaa!!! Mira, naptin la????
O Orkun varya, la sana mi düstü Yamana birsey demek. İlla dayak mi yemek istiyor bu adam??

Mira cok büyük yanlis yapti ve cirkef tarafini gösterdi, doldurusa geldi. Olmadi. "Tozluderede degilsin" cok fena koydu. Yaman gurursuzdur eger dönerse.

Aslında suçlu olanlardan biri de Mert. Mert çağırdı Yaman'ı. Yaman gitti ve iş bu boyutlara ulaştı.

Bu bölüm senarist sanki yeni seyler olacakmis gibi senaryoyu oturtmaya calisti.

Ender-Sedef'in arasi tamamen koptu kopacak. Sedef babasini hüsrana ugratti ama gecmisiyle, gelecegi ile degil. Asim Bey intikam alirken kuyuya kendi düstü ve Selim hem borcu kapatti, hemde Ender kilini kipirdatmadan Sedef'in birsey yapamayacagini gösterdi.

Ama dipnot; O kadin bir cocuktan bahsetti. Ender-Sedef'e üvey kardes?!

Diger yandan gizliden gizliye babanin zengin biri oldugunu ve Kenan'in bilmesine ragmen Yaman'dan birseyler sakladigini ögrendik. O para yalniz moral bozabilir.

Sude Sedef'ten intikamini fena aldi. Savas yeni basliyor mu acaba?

Eylül-Mert artik oturdu, yani oldu bitti Ask yasiyorlar, birlikteler.

Mira-Yaman deprem oldu, büyük bir enkaz olustu. Kolay toplanmaz.

Dügün bu dizide ne önem tasiyor daha cözemedim. Sanki o Gamze'nin arkasindan birsey cikacak.

Leyla cok sinir bir karakter. Nisan falan iyi oldu lakin Kenan bu olayin Yaman'in bilmesine ragmen gerceklesmesine bozulabilir.

Bölüm fena değildi ama dediğim gibi 9. bölümden sonra onun gibi bir bölüm henüz gelmedi. Çok çok durgun oluyor bölümler.

Bi de dizide hata vardı. Mert Eylüle Galaxy Gear hediye etmemişmiydi? Babası hediye ederken öyle bir sevindi ki Eylül sanki yok onda. Hatta Bloguma da yazmıştım dedi.

Ürün yerleştireceğiz diye bizim kadar izlemiyorlar bile diziyi.
@Forumdash @Yakamoz-Asi @Bully

Evet o gün sana diyecektim reyting bölümünde de mesaj siliniyor yada taşiniyor diye diyemedim
Birini bize verse bari.

Aslında mantıklı açıklama bulayım dedim. Belki Mert ödünç vermiştir ama Mert ödünç de vermez. Hediye vereceğim demişti.
Hemen de cebinden almıştı Eylül.
Bari Mertin Miraya hediye ettiği gibi Galaxy Note 3 kılıfı hediye etseydi babası.
Neyse ürünü yerleştirecek doğru dürüst bir yer bulamadılar orası belli.

Motorla gidiyorlardi
İlla Eylül üzerinden reklam yapmalari gerekmiyordu
Mert anasına babasına da alabilirdi