Medcezir 14. Bölüm Yorumları

İnşallah. :) Son bölümler durgun biraz. Hep aşk izliyoruz. Yaman'la Mira sürekli öpüşüp koklaşıyorlar. Mert'le Eylül'ün bir anda yatağa girmelerini de çok doğru bulmadım. :) Diziyi ergenleştirmeseler bari. :(

Bir anda yatakta gördük :D sok oldum :D

Önlem aldıklarını sanmam. Bir anda gelişti her şey. Çocuğun daha ilk. Ne bilsin önlem almayı? :)

illaki o iş o gün olacak diye değil belki olur diye bir öngörüde bulunmuş olamazlarmı.?

kışın dışarda bulutları görünce ilk işimiz şemsiyeyi aramak olur kızda oğlanda dışarı çıkarken bulut havası sezmişlerse şemsiyelerini almışlardır umarım:))

Ya arkadas hemen abartmayin :D
Ne cocugu :D
Biz daha bir soku atlatalim :F

soku nun sonu kötü işte bende onu diyorum bir soku birde bakmışsın işin çıkmış foku :)))

illaki o iş o gün olacak diye değil belki olur diye bir öngörüde bulunmuş olamazlarmı.?

kışın dışarda bulutları görünce ilk işimiz şemsiyeyi aramak olur kızda oğlanda dışarı çıkarken bulut havası sezmişlerse şemsiyelerini almışlardır umarım:))

soku nun sonu kötü işte bende onu diyorum bir soku birde bakmışsın işin çıkmış foku :)))
Çok uçuyon çok. :) Benzetmen güzelmiş. Şemsiyeyi almadılarsa Allah kolaylık versin. Mert tek kurşunda hedefi bulmamıştır umarım. :))

Çok uçuyon çok. :) Benzetmen güzelmiş. Şemsiyeyi almadılarsa Allah kolaylık versin. Mert tek kurşunda hedefi bulmamıştır umarım. :))

gerçek hayatta tek atışta turnayı gözünden vuramıyoruz ama dizilerde genelde giyom tell gibi çocuklar var adamın gözündeki sineği totodan vuruyorlar:)