Başka ülkeden izlenmiyor.![]()
Başka ülkeden izlenmiyor.![]()
Bölümleri youtube üzerinden izlemek çok rahattı. Karadayı da öyle. Ama artık izlenmiyor.Star TV'nin internet sitesinden izlersin. Youtube üzerinden izlemek şart değil.![]()
Malesef.Geçen gün yorumlarda görmüştüm. Artık sadece Türkiye'den izleniyormuş galiba.
Bölümleri youtube üzerinden izlemek çok rahattı. Karadayı da öyle. Ama artık izlenmiyor.![]()
Bölümleri youtube üzerinden izlemek çok rahattı. Karadayı da öyle. Ama artık izlenmiyor.
Malesef.![]()
Evet ama onlar sadece ilk bölüm fragmanları. Promolar.İndiripte izleyebilirsin aslında ama o da uzun iş tabi. Bir de dizinin altyazılı hallerini paylaşıyorlar, sanki diziyi yurtdışından izlenebiliyor. Çok garip şeyler yapıyorlar.![]()
Evet ama onlar sadece ilk bölüm fragmanları. Promolar.
Youtubedan İndirip izliyordum zaten ama tv`de youtube var ordan aratıyordum direkt yeni bölümmüş gibi tv`den izliyordum.![]()
Bu bölümlerin hepsi bende indirilmiş.Fragman değil yalnız o, bölümleri paylaşıyorlar. Ne demek istediğimi anlamadın sanırım.
https://www.youtube.com/user/medcezirinenglish
Yukarıdaki linkte Medcezir'in İngilizce altyazılı bölümleri var.
Bu bölümlerin hepsi bende indirilmiş.5. Bölümden itibaren video yüklenmemiş.
![]()
Açılıyor evet bunlar.Bu videolar açılıyor mu peki? Ayrıca altyazılı yüklemeye vakit bulamıyorlarsa demek. Zahmetli bir iş. Zamanla diğer bölümleri de yüklerler.![]()
Açılıyor evet bunlar.![]()
Alt yazılı kötü oluyor ben Ece Yörençe tweet attım ama henüz yanıt yok malesef..Türkiye'dekiler Türkiye için yani. Tamam, şimdi anlaşıldı. Yorumlara bakıyorum da, kitle oluşturmuş bile. Diğer bölümlerin yüklenmesini isteyenlerin sayısı günden güne artıyor. Bu da yakın bir zamanda diğer bölümlerin yükleneceğine bir işaret. Dikkate alırlarsa tabi.![]()
Alt yazılı kötü oluyor ben Ece Yörençe tweet attım ama henüz yanıt yok malesef..