Medcezir 10. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
10. Bölüm ;

1. Fragman

2. Fragman

22 Kasım'da Star TV'de!​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bölümleri youtube üzerinden izlemek çok rahattı. Karadayı da öyle. Ama artık izlenmiyor. :(

İndiripte izleyebilirsin aslında ama o da uzun iş tabi. Bir de dizinin altyazılı hallerini paylaşıyorlar, sanki diziyi yurtdışından izlenebiliyor. Çok garip şeyler yapıyorlar. :)

Fragman güzel olmuş. Karaoke sahnesini merak ettim. :)

Bölümleri youtube üzerinden izlemek çok rahattı. Karadayı da öyle. Ama artık izlenmiyor. :(

Malesef. :(

Warner Bros'un aldığı karara göre videolar sadece Türkiye'den izlenecekmiş. Ama yanlış bir karar bence. Yurtdışından izleyen kişi sayısı çok.

İndiripte izleyebilirsin aslında ama o da uzun iş tabi. Bir de dizinin altyazılı hallerini paylaşıyorlar, sanki diziyi yurtdışından izlenebiliyor. Çok garip şeyler yapıyorlar. :)
Evet ama onlar sadece ilk bölüm fragmanları. Promolar.

Youtubedan İndirip izliyordum zaten ama tv`de youtube var ordan aratıyordum direkt yeni bölümmüş gibi tv`den izliyordum. :)

Evet ama onlar sadece ilk bölüm fragmanları. Promolar.

Youtubedan İndirip izliyordum zaten ama tv`de youtube var ordan aratıyordum direkt yeni bölümmüş gibi tv`den izliyordum. :)

Fragman değil yalnız o, bölümleri paylaşıyorlar. Ne demek istediğimi anlamadın sanırım.

https://www.youtube.com/user/medcezirinenglish

Yukarıdaki linkte Medcezir'in İngilizce altyazılı bölümleri var.

Yine müthiş bir bölüm olacak gibi. :) Orkunç 1 bölüm ara verdikten sonra hain planlarına dönüş yapacak galiba. :(

Bu bölümlerin hepsi bende indirilmiş. :( 5. Bölümden itibaren video yüklenmemiş. :(

Bu videolar açılıyor mu peki? Ayrıca altyazılı yüklemeye vakit bulamıyorlarsa demek. Zahmetli bir iş. Zamanla diğer bölümleri de yüklerler. :)

Açılıyor evet bunlar. :)

Türkiye'dekiler Türkiye için yani. Tamam, şimdi anlaşıldı. Yorumlara bakıyorum da, kitle oluşturmuş bile. Diğer bölümlerin yüklenmesini isteyenlerin sayısı günden güne artıyor. Bu da yakın bir zamanda diğer bölümlerin yükleneceğine bir işaret. Dikkate alırlarsa tabi. :)

Türkiye'dekiler Türkiye için yani. Tamam, şimdi anlaşıldı. Yorumlara bakıyorum da, kitle oluşturmuş bile. Diğer bölümlerin yüklenmesini isteyenlerin sayısı günden güne artıyor. Bu da yakın bir zamanda diğer bölümlerin yükleneceğine bir işaret. Dikkate alırlarsa tabi. :)
Alt yazılı kötü oluyor ben Ece Yörençe tweet attım ama henüz yanıt yok malesef..

Videoları yurtdışında artık izleyemeceğiz.. Ne kadar kötü..