- Reaksiyon puanı
- 5,946
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Çocukluğumuzun vazgeçilmez poşetidir, yırtılacak gibi olduğunda verdiği o gerilime rağmen asla tam olarak yırtılmadan eve kendini ulaştırır. Yırtılacakmış gibi yapar, ama yırtılmaz...
Oha bunu twitterda görüp beğendim kenarını hic görmemiştimAkıllarda bir soru o twitter fenosu eski forum üyesi falan mı nerden bulmuş bu fotonun forum versiyonunu?
O dönemde foruma eklenen resimlerde böyle bir etiket yapardıkOha bunu twitterda görüp beğendim kenarını hic görmemiştim![]()
O dönemde foruma eklenen resimlerde böyle bir etiket yapardık![]()
Hiç bilmiyordum da görsem dikkatimi çekerdi sey gibi oldu hayata at gözlüğüyle bakıyorumO dönemde foruma eklenen resimlerde böyle bir etiket yapardık![]()
Bir link vardı o linke fotonun adresini kopyaladığın zaman otomatik olarak yazı ekleniyorduOtomatik mi ekleniyordu, yoksa atan kişi mi yazıyordu?![]()
Bir link vardı o linke fotonun adresini kopyaladığın zaman otomatik olarak yazı ekleniyordu![]()
Her atan sağlam beğeni alıyor.
Bugün yine fenomen bir hesapta paylaşıldı
Ah ah o eski poşet de eski Favoriforumum gibi geride kaldı![]()
@bazinga fav10'dan alıntı yapıp bu tarz içerikler için sitemizi takip edin mi desen?Her atan sağlam beğeni alıyor.![]()
Ben geçen dedim yine buradan da söyleyeyim Twitter ve Instagram'ı aktif kullanmamız lazım artık.@bazinga fav10'dan alıntı yapıp bu tarz içerikler için sitemizi takip edin mi desen?![]()
Oralardan üye çekmek bu devirde artık zorBen geçen dedim yine buradan da söyleyeyim Twitter ve Instagram'ı aktif kullanmamız lazım artık.![]()