Mazhar Alanson Neden Jüri Olmak İstemedi?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
5oy2KIz2av36YTTT2czapUrF.jpg

MFÖ grubunun önemli bir parçası olan usta sanatçı Mazhar Alansan'a O Ses Türkiye'den jüri üyeliği teklifi gelmiş.Yalnız Mazhar Alanson bu teklifi geri çevirmiş.

Önceki günlerde habercilerle karşılaşan Alanson kısa bir röportaj verdi.
Muhabirlerin ''O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliği teklifini neden kabul etmediniz?'' sorusuna şu cevabı verdi ;

''Biz üç kişiyiz (MFÖ). Bir koltukta aynı anda üç kişi dönmez.'' dedi.​

Bir işe girecekse, diğer iki kişinin de girmesi lazım. Mazhar Alanson'dan yerinde bir davranış. İşte grup olmak böyle birşey. :)

Olsa güzel olurdu. :)

Mazhar Alanson öyle bir açıklama yapmış ama Fuat Güner daha önceden jüri üyesi olmuştu yanılmıyorsam Şarkı Söylemek Lazım'da. :)

Jüri olsa aslında çok iyi olurdu. Yani işini iyi biliyor. O Ses Türkiye'de iyi işler yapardı. :)

Bu haberi eskiden de hatırlıyorum. O Sesin ilk zamanlarında da çıkmıştı sanırım. :)

Jüri olsa çok başarılı işler çıkardı ortaya ama cevabını okuyunca haklı dedim. :)

Mazhar Alanson'un ben sesini ve tarzını beğenmiyorum.

Eğlenceli bir isim mi o konuda da pek bir bilgim yok. Ama verdiği cevapla da dostluğa ne kadar önem verdiği belli oluyor. :)

bence olsaymış süper olurmuş hem müzik bilgisi hemde espirileriyle renk katardı.hayırlısı olsun