FF MayısKralı

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
FF'nin sevdiği bir üyedir.

En sevdiği diziler arasında "Küçük Sırlar,İlişki Durumu:Karışık ve Kırgın Çiçekler" dizileri yer almaktadır. Murat Boz,Berkay ve Yağmur Tanrısevsin hayranıdır.

Foruma MusicSurvivor için üye olmuştur bu başlığa yorumlarınızı bekler.

Kanaldaşım benim, arada gıcık etse de severim keratayı.

severiz kendilerini iyi çocuktur saygılıdır birde başladığı işi bitirse tam olacak

Forumda son zamanlarda en sevdiğim isimlerden biri haline gelmiş, cana yakın bir üye
Seviliyorsun

Kendini beğenmişin teki, forumun en sevilmeyen üyesi.

Hiç ciddi olamıyorsunuz admin bey

Açtığı konular da hep kendini över

Överim istediğim gibi kendimi, çünkü canım ben

Forumda son zamanlarda en sevdiğim isimlerden biri haline gelmiş, cana yakın bir üye
Seviliyorsun

Sağolasın Özgür sende öylesin
Keşke geçen senede bu kadar konuşsaymışız ama Berkay'a hep 1 veriyordun oradan gıcıklığım vardı.ss

@MasacRE- konuya giriyorsun ancak hemşehrine yorum yapmıyorsun yazıklar olsun.

@cookies hele sen

Son düzenleme:

Yazarız bi ara bir şeyler şimdi uğraşamam
Zaten benden güzel yorumlar gelmeyecek ona göre haberin olsun yani

Foruma geldiğinden beri beni kendisine rakip olarak gören, ancak hiçbir şekilde bana rakip olmayı başaramayan gıcık, değişik ve kararsız üyemiz.

Hiç de sevmem kendisini.

Çok sevdiğim bir üyedir..bazı forum konularında anlaşamasakta benim açımdan çok sevdiğim biridir
foruma üye olduğumda oda çok yakın zamanda üye olmuştu bu açıdan da bakıldığında birbiriyle yakın olarak aynı dönemde üye olmuşuz
adı mutluluk adlı kullanıcı adı bulunuyordu
yıldızlar yarışıyor adlı sunduğu yarışmada ilk olarak yarıştığım yarışma onun sunduğu yarışmadır

Bazen yıldızlarımız uyuşmasa da gözlerimin aradığı üyedir. Severim kendisini. Her zaman aramızda olması ve yaptığı işleri tamamlaması dileğiyle.

Sevdiğim nadir üyelerden [emoji2] herkese saygılı ve insanlara hoşgörü ile yaklaşması ona karşı olumlu duygular beslememi sağladı. Umarım Uzun süre aramızda olur... Çünkü son zamanlarda çok giden oldu.