'Mayıs Kraliçesi' ve 'Gamsız Hayat' Hangi Günde Yayınlanmalı?

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
Ekranların en sevilen kanallarından biri olan Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden Gamsız Hayat ve Mayıs Kraliçesi'nin hangi günde yayınlanacağı henüz belli değil. Ama kanalın iki boş günü var. Çarşamba Yılanların Öcü,Perşembe Asla Vazgeçmem, Cuma Güldür Güldür Show, Cumartesi, İlişki Durumu Karışık ve Pazar günleri Acil Aşk Aranıyor'u yayınlayan kanalın boş duran iki günü Pazartesi ve Salı.

Sizce Gamsız Hayat ve Mayıs Kraliçesi Hangi Günlerde Yayınlanmalı?

Mayıs Kraliçesi Salı olabilir belki, Yılanların Öcü çok düşerse Çarşamba günü de yayınlanabilir.

Gamsız Hayat ise hiç tutacak bir iş gibi gelmedi bana, ama Koliba yeni bir sürpriz yapabilir. Yine de gün konusunda herhangi bir fikrim yok.

Salı günleri şansları daha olası gibi tabi belli de olmaz... Mayıs kraliçesi sali olsun sali

Perşembe - Mayıs Kraliçesi, Salı - GH yayınlasın
İki dizide de ışık görmüyorum ama bakalım.

Yılanların Öcü'nün düşeceğini düşünsemde, 3-4 reytingi korursa kanal iddialı bir iş yapasıya kadar kalır. Ama 2-3'te kalırsa gün değişikliği ya da final.

biliyorum ama zaten o dizinin varlık göstereceğini sanmıyorum değiştirsinler gününü

Asla Vazgeçmem tekrarları çok yapıldı kitle edindi nasıl dğiştirilsin günü geçen sene hep ilk 3'teydi.

Öyle ama reyting oranları yüksek değildi

Mayıs Kraliçesi Pazartesi gününe uygun, Gamsız Hayat Salı gününe gelir. Ama iki dizinin de erken final yapacağını düşünüyorum.

Bence show Çarşamba Yılanların Öcü ısrarından vazgeçmeli ve bu iki diziden birini çarşamba denemeli.