Mayıs Ayı

seviyenin ayari devamli duzgn mu oldu daha demin espiri icin dustu dedin yani kendinle celisiosun.demkki neymis her okunann yorum seviyeyi belli etmezmis.

seviyenin ayari devamli duzgn mu oldu daha demin espiri icin dustu dedin yani kendinle celisiosun.demkki neymis her okunann yorum seviyeyi belli etmezmis.

Çok eğleniyorum ya
Sanırım çok yüksek frekanslı konuşuyorum ki anlaşılmama oluyor tüh üzüldüm bak şimdi ya
Türkçe meali şöyle olur yazdığımın demiştim ki herkesin seviyesine göre davranız ona göre cevap veririz diye ondan orada senin espri seviyene gelebilmek için mağara dönemine dönmek zorunda kaldık tozlu raflara döndük
Sanırım cevabım net olmuştur.Anlayabilmek için lütfen alıcılarınızla oynamayın sonra düzeltmek için beni çağırmayın

cok yuksek frekans degildi ama dogru senin icin yuksek de olabilir bisey diyemem =)
gelelim bu seviye olayina seviyeyi kime gore neye gore belirliosn insanlar eger gerckten saana gore belirlerse herkes senin kendi capindaki seviyenin asagisinda kalir haklisin =)

Eğer yazdıklarımı anlayabildiysen en mutlu bana sana bişey aktarabildim benden mutlu insan olamaz
Keşke dünya Türkiye benim seviyem etrafında dönebilse keşke benim frekansı dünyaya yayabilsek ne güzel olurdu.Sende belki ayak uydurmaya çalışırdın o dünyaya hadi tut elimi...

evet birinin senin elinden tutup gercek dunyaya getirmesi lazim cok yuksklerdesin =) senin frekanslara cok ayar vermisler xD

evet birinin senin elinden tutup gercek dunyaya getirmesi lazim cok yuksklerdesin =) senin frekanslara cok ayar vermisler xD

Gerçek dünya dediğin nedir ki gülüm
birilerinin elini tutmadan da sana o dünyayı çok güzel anlatırlar güzel güzel AYARLAYA AYARLAYA
Bay Marslı olarak bilinirim ondan frekanslar size fazla geliyor.İstersen seni gezegenime götürebilirim yol yordamı ayar verilmeden anlarsın

hadi nass ozamn kendi gezegenine..

hadi nass ozamn kendi gezegenine..

Kendi gezegenimden siz dünyalılara acıyorum işte
Gel buraya diyecem ama HERKESİ almıyorlar özellikle dünyalıları
Neyse konu uzadı baya be nerden nereye

Not:Sinem'le uğraşmak hobilerim arasına girdi

verdigin cevap gerckten guzel cnm =) belli ediosun hersyi
sevioz seni biz dostuz uzaylii