xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 187,151 Reaksiyon puanı 149,587 Puanı 1,061 Konum İstanbul 9 Haziran 2018 #21 serhatt' Alıntı: Sen beğenmesen olamayacaktı 1. Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Aaa güldürüyü batırdığı yetmiyor gerçi bunun neyini beğeniyorlar @xemrexxx Ben @MEnes 1.olamadına üzüldüm gerçi benimde hatam var ben de beğenmişim 😕 Genişletmek için tıkla ... Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır
serhatt' Alıntı: Sen beğenmesen olamayacaktı 1. Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Aaa güldürüyü batırdığı yetmiyor gerçi bunun neyini beğeniyorlar @xemrexxx Ben @MEnes 1.olamadına üzüldüm gerçi benimde hatam var ben de beğenmişim 😕 Genişletmek için tıkla ... Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 103,518 Reaksiyon puanı 79,390 Puanı 1,060 9 Haziran 2018 #22 xemrexxx' Alıntı: Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır Genişletmek için tıkla ... Allah korusun
xemrexxx' Alıntı: Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır Genişletmek için tıkla ... Allah korusun
Çiğdem Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 10 Haziran 2018 #23 MEnes' Alıntı: Resmen harcamışsın beni be, Çiko bari yüzüme vurma 2 kez. Ama ben bir kadim dostuma bu gibi bir şey yüzümden kızamam ki, kıyamam bir kere. Genişletmek için tıkla ... xemrexxx' Alıntı: Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır Genişletmek için tıkla ... serhatt' Alıntı: Allah korusun Genişletmek için tıkla ... Hahaha Aaa kusura bakma zaten @MEnes çünkü @xemrexxx büyük beddua etti ayoll @denizz19
MEnes' Alıntı: Resmen harcamışsın beni be, Çiko bari yüzüme vurma 2 kez. Ama ben bir kadim dostuma bu gibi bir şey yüzümden kızamam ki, kıyamam bir kere. Genişletmek için tıkla ... xemrexxx' Alıntı: Beni beğenmeyen umarım @denizz19 şarkıları işkencesine maruz kalır Genişletmek için tıkla ... serhatt' Alıntı: Allah korusun Genişletmek için tıkla ... Hahaha Aaa kusura bakma zaten @MEnes çünkü @xemrexxx büyük beddua etti ayoll @denizz19