Mayıs 2013 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Toplam 3 üyeye oy kullanabilirsiniz!

• xemrexxx

Oy: 13 61.9%
  • çocuklarduymasın

Oy: 4 19.0%
  • mrt-06

Oy: 15 71.4%
  • berkann

Oy: 9 42.9%
  • kvp

Oy: 4 19.0%
  • Reytinger

Oy: 12 57.1%
  • legolas9900

Oy: 3 14.3%
  • RüzgarGülü

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Aday olma şartları:

- Ay içerisinde 500 mesaj yazma barajı
- Ay içerisinde 3 veya daha fazla ceza puanı almaması

ADAYLAR:

xemrexxx
çocuklarduymasın
mrt-06
berkann
kvp
Reytinger

legolas9900
RüzgarGülü

Ön eleme anketi 2 gün sürecektir.

Toplam 3 üyeye oy kullanabilirsiniz.

Aday olan kişiler kendilerine de oy kullanabilirler.

NOT: Editörler oylamada yer almamıştır.

Son düzenleme:
Ben kendime bile oy vermedim çünkü birşey yapmadım konu bile açmadım hiç sanırsam.

. @xemrexxx @Reytinger @mrt-06 kullandım oylarımı

Ay içerisinde 500 mesaj yazma barajı

Bu barajın niçin olduğunu anlayamıyorum, her şey mesaj mı?

Ay içerisinde 500 mesaj yazma barajı

Bu barajın niçin olduğunu anlayamıyorum, her şey mesaj mı?

Ay içerisindeki aktifliği bir şekilde belirmemiz gerek, bunun da kişilere göre değil sistem tarafından adil bir biçimde belirlenmesi için bu madde var.

Üyelerin o ayki performasına göre bu rakam değişiklik gösterebilir. (Geçen ay 300 idi.)

Site içerisinde geçirilen vaktin bir önemi yok öyleyse, her yere "hayırlı olsun, teşekkür ederim" yazmayla da mesaj kazanılabilir halbuki. Mesajın niteliği önemli değil mi? Ben bir de yöneticiler tarafından belirlenen adaylar olması gerektiğinden yanayım. Kendim için söylemiyorum, ocak ayından beri buradayım ve bu oylamaları gözlemliyorum. Adil olması için illa mesaj sayısı kuralı mı olmalı? Forumumuzda aktif olarak geçirilen zaman belirlenebiliyor mu? Belirlenebiliyorsa bu da bir şart olarak konulabilir öyleyse.

Ne yazık ki belirlenemiyor.

Ama bunu üyeler ve yöneticiler görüyor zaten, ona göre de oylarını kullanıyor. Hem burada hem de zaman zaman açılan yönetici ve Editör anketlerinde.

Mesaj sayısı tek başına hiçbir şey ifade etmez, burda da zaten küçük bir ön koşul sadece. ( Aday sayısını belirli bir sınır içerisinde tutmak için gerekli. )

Dolayısıyla ayın Favori Üyesi olmayı hak eden kişi için bu maddenin önemi yok.

Belirlenebilseydi çok iyi olurdu. Üyelerin yarısının adil şekilde oy kullanmadığını düşünüyorum. Yarışmalarda olduğu gibi burada da bazı üyeler kendi arkadaşlarına veya çoğu konuda kendiyle aynı düşüncede olan üyelere oy veriyorlar. Bu onların en doğal hakkı fakat "Ayın Üyesi" başlığında yapılan bir ankette bu tür durumlar bana çok mantıksız geliyor ve belirleyici olduğunu düşünmüyorum. Çoğu arkadaşımız benim aday olamadığım için böyle söylediğimi düşünüyor olabilir. Kesinlikle aday olmak ya da olmamakta değilim. Evet, kendimi forumda aktif görüyor ve hit alan konular açtığımı düşünüyorum fakat bunu kendim için söylemiyorum. Ben yöneticilerin de her ay yapılan bu ankette mesaj sayısı az olan fakat yorumlarıyla ve paylaşımlarıyla hak ettiğini düşündükleri 3 (mesela) kişiyi aday olarak göstermesi taraftarıyım. Böylece her ay belirlenen mesaj sayısı şartına rağmen adar olamayan üyeler de hak ettikleri ünvanı alabilme fırsatına erişmiş olacaklardır.

xemrexxx

mrt-06

Reytinger

@darksaal @çocuklarduymasın ve @kvp banlı listeye nasıl girebiliyorlar?

Ayın en Favori üyesi seçilenlere bakarsak büyük bir çoğunlukla hak eden kişilerin kazandığını söyleyebiliriz. Aday olma konusunda eksiklikler olabilir ona katılıyorum, eksik veya fazlalık olarak ama bunun sonuca etkisi çoğu zaman sıfıra yakın düzeyde.

Önerin değerlendirilebilir yine de.

Adaylık konusunda eksiklik ve fazlalık var evet, önerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim.