MAX Platformu 'HBO Max' Olarak Devam Ediyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
67,892
Puanı
1,060
max-changing-its-name-back-to-hbo-max-warner-bros-discovery_fumy.jpg

15 Nisan'dan beri Türkiye'de de yayın yapan MAX'ten dikkat çekici karar!

2021'de HBO Max adıyla kurulan platform 2023'te isim değiştirme kararı alıp MAX adıyla yoluna devam etmişti. 2 yıldır bu şekilde yayın yapan platform, dünya çapında alınan yeni karar sonucunda eski ismine döndü ve bu hafta itibariyle dönüşüm süreci tamamlandı.

HBO marka olarak daha bilinen bir şey olduğu için başa gelmesi iyi bir hamle olmuş.

Ben de ana ekranda bir güncelleme oldu, farklılık oldu diye düşünmüştüm. İsime hiç dikkat etmemiştim. İyi olmuş böylesi.

Hatada ısrar etmemeleri güzel olmuş. Max olurken de söylemiştim hiç marka gibi değildi fazla jenerik bir isimdi. HBO ağırlığı olan kaliteli bir marka. En güzeli de uzun yıllardır jeneriğiyle büyülendiğimiz, kalitenin adresi olarak gördüğümüz platformun artık ismiyle cismiyle her şeyiyle Türkiye'den izlenebiliyor olması...

Bu arada Paramount+ markası da TOD'a gelmiş. Sadece Apple TV+ kaldı galiba Türkiye'de olmayan ki dünyanın en saçma şeyi burada olmaması. Peacock falan birkaç tane daha küçük platform var ama onların zaten kendine hayrı yok içerikleri de bulunuyor az çok TOD'da Prime'da falan...

Bu alana bir cevap yazın...