Maviye Sürgün'de Sürpriz Gelişme!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
maviye-surgun.jpg

Telemundo kanalı için çekilen ve yaz sezonunda Show TV'de ekrana gelen Maviye Sürgün'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış'ın paylaştığı, 25 bölüm olarak çekilen yapım, yarın akşam Show TV'de 13. bölümüyle son kez yayınlandıktan sonra yoluna YouTube'da devam edecek.

Maviye Sürgün, Show TV'deki final bölümüyle yarın 21.30'da, kalan bölümleriyle sadece YouTube kanalında!

F5R_sJLWgAASgFp

Sadece Youtube'dan ne kadar para kazanabilirler ki? Dizinin bölümleri en az 15-20 milyon falan izlenmeli.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Eee bir saatlik bölümler birleştirilerek yayınlanmıyor muydu? Ben anlamadım bu dizinin kafasını.

Tamamen alakasız bir zamanda başladı, ya sezon dizisi olmalıydı ya da dijitale satılmalıydı. Hazır Show'un elinde dizi de yokken neden yaz sezonuna konuldu anlamıyorum.

Eee bir saatlik bölümler birleştirilerek yayınlanmıyor muydu? Ben anlamadım bu dizinin kafasını.
Ben tek bölüm veriyorlar demiştim :A Yurtdışına bu süreyle sattılarsa ciddi başarı.

• İlginç
Reactions: serhatt
Normalde izlenmiyordu bu yüzden daha iyi olmuş böylesi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919