revolation u bitirenlere, taci tecavüz eder umarımozaman fairy revolotion peri ihtilali konusundan boykot yedi geziye teşebbüs yapıyor diye diziye boykot yaptılar
revolation u bitirenlere, taci tecavüz eder umarımozaman fairy revolotion peri ihtilali konusundan boykot yedi geziye teşebbüs yapıyor diye diziye boykot yaptılar
adını kurtlar vadisi sihirli annem yaptım kurtlar vadisi rezil oluyor diye mrt-06 yasak koydu 22.bölümde ad değiştirdi 32.bölümde final yaptırevolation u bitirenlere, taci tecavüz eder umarım)
Evt evet hatırlıyorum cidden Umut okumuş senaryolarını hatta pompy duvarına filan yazmış yeni bölümü beğendin mi filan diye ama @sokak sanati o zamanlar yeni diye anlamamıştı olayı sanırım.
Pompy'nin duvarında mesajların var.Olabilir. Bilmiyorum ama sen benden sonra geldin nasıl hatırlıyorsun.
Pompy'nin duvarında mesajların var.O zamanlar karşılıklı duvardan duvara mesaj yazılıyordu ya.
hatırlıyorum vadiciler hükümeti kötülüyor diye bütün ortaklarımı kışkırtıp kaçırdıllar maskeli fedai takas ve polat şaşmaz
Biliyorum o zaman şikayet etmişlerdi seni.hatırlıyorum vadiciler hükümeti kötülüyor diye bütün ortaklarımı kışkırtıp kaçırdıllar maskeli fedai takas ve polat şaşmaz
evet öyle bişey oldu kurtlar vadisi sihirli annem ve normal sihirli annem o zamanki konuyu Amerikanı wawerly wizardından aldım büyücü ihtilali geziyede çarpıncada bunun devamı siyasi nitelik olur gerisini anladın zatenBiliyorum o zaman şikayet etmişlerdi seni.
Sabırlıymışsın o zamanlar.
Sabırlıymışsın o zamanlar.Oruçlu olduğun halde cevapta vermişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?