bunlar dizimedya ben bile 10 ve 15 bölüm devam ettiriyorum 10.bölümde toparladı halkın polisi Sihirli annemde 11.bölümde boykota uğradı akpliler tarafındanabla kusura bakma da sen de ayrı bir kafa yaşıyorsunBir hafta olmadan senaryo mu bitirilir?
abla kusura bakma da sen de ayrı bir kafa yaşıyorsunBir hafta olmadan senaryo mu bitirilir?
ben mentionluyorum bazen oyüzden bakmıyorsun yada o ak partililerden dolayı bildirimler hala düzelmediben daha okuyamamıştım
bunlar dizimedya ben bile 10 ve 15 bölüm devam ettiriyorum 10.bölümde toparladı halkın polisi Sihirli annemde 11.bölümde boykota uğradı akpliler tarafından
Pelin yok mu bu işin arkasında?bunlar dizimedya ben bile 10 ve 15 bölüm devam ettiriyorum 10.bölümde toparladı halkın polisi Sihirli annemde 11.bölümde boykota uğradı akpliler tarafından
İlk bölümler efsaneydi ama @destere bilmez.
pompy nin dara düştüğü zamanlardanmı bahsediyorsunuz
mavi siyah yayınlanmış sonra yayından kalkmış bu senaryoya ilk kez rastlıyorum
birtek sihirli annem boykot edildi oda konusundan fairy revolotiondanYoo yine çok hitti o zamanlarda.
Yoo yine çok hitti o zamanlarda.
birtek sihirli annem boykot edildi oda konusundan fairy revolotiondan
ozaman fairy revolotion peri ihtilali konusundan boykot yedi geziye teşebbüs yapıyor diye diziye boykot yaptılar@pompy nin bugünkü fragmanı gördünmü ? fragmanı görünce konuyu terkedip kaçtım
@pompy nin bugünkü fragmanı gördünmü ? fragmanı görünce konuyu terkedip kaçtım
okumaya başlamak ayrı mesele başlayıpta bitirmek ayrı mesele heleki anlamak bambaşka kendi başına bir olayGördümde daha okumadım.
ozamanı unutmadım bir tek sen bakıyordun ozaman
pompy nin dara düştüğü zamanlardanmı bahsediyorsunuz
mavi siyah yayınlanmış sonra yayından kalkmış bu senaryoya ilk kez rastlıyorum
Evt evet hatırlıyorum cidden Umut okumuş senaryolarını hatta pompy duvarına filan yazmış yeni bölümü beğendin mi filan diye ama @sokak sanati o zamanlar yeni diye anlamamıştı olayı sanırım.İlk bölümler efsaneydi ama @destere bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?