'Mavera' Final Yaptı! | TRT 1

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,657
Puanı
1,061
img_20210403_210238-jpg.101177

TRT 1'in Ramazan boyunca ekrana gelen dizisi Mavera'da sürpriz gelişme!

Başrollerini Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat gibi isimlerin paylaştığı yapımın 30 bölüm olarak planlandığı ve Ramazan ayının son gününde biteceği açıklanmıştı. Ancak dizinin sonradan 26 bölüm olarak çekildiği öğrenildi ve bu geceki bölümle birlikte ekranlara veda etti.

Hacı Ahmed Yesevi’nin etkileyici hikayesini konu alan dizinin yapımcılığını Es Film, yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca üstleniyordu.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: EmreCan
böyle belgesel gibi diziler tutmuyor. Bizim vergiler ile çekiyorlar tutmuyor ama hala çekiyorlar...

Reytinglerden dolayı olmadığını düşünüyorum. Kısa ve geç yayınlanan bir dizi için iyi oranlar alıyordu artı olarak birçok düşük reytingli dizisini uzun süre devam ettiren TRT1 gibi bir kanalda yayınlanıyor, 1 hafta daha rahatlıkla yayınlanırdı. Başka bir sorun çıkmıştır.

Aslında günlük diziye göre iyi reytingler aldı. AB grubunda 3 civarında alıyordu. TRT zaten be çekerse çeksin vergi gidiyor.
öyle ama diğer günlük dizilere 3 harcanıyorsa bu diziye 5 harcanıyordur. Çok prodüksiyonlu tarih dizisi sonuçta. Kaldı ki son bölümlerde ilk 20 de yoktu totalde. Bu arada trt vergiden muaf olsa ne sevineceğim...

4 bölüm önce bitmesi gibi bir şey yoktur. 26 bölüm çekilmiştir.

13 13 şeklinde düşünürsek belki de zamanında bitti. Erken olmamıştır bence.

Konu düzenlendi. Başta 30 bölüm olarak planlanıp sonradan 26 bölüm çekilmesi de bir nevi erken final oluyor.

Yalan ustası görmek istiyorsan aynaya bakabilirsin. :A
Biraz özgün mü olsan? Benim laflarımı bana satmaktan vazgeç artık. :F :Z

Sen de benim laflarımı çalıp çırpıyordun üzüm üzüme baka baka kararıyor maalesef. :A
Senin hangi vasat lafını çalıcam ben ya, o an o lafı hak etmişsindir onu söylemişimdir. :A Karşımdaki vasat olunca hak ettiği laflar da vasat oluyor tatlım, üzgünüm. :A