Az bile vermişlerPSG'nin bu adama 50 milyon avro para verdiğine hala inanamıyorum.
Icardi made room for every child so they can come in the frame 👏pic.twitter.com/YkcBUSnT5g
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) October 19, 2024
Az bile vermişlerBir babadır bizim için…Yediden yetmişe tüm Galatasaray taraftarının sevgilisi.. Çocukların çoğunun Galatasaray’ı tutma sebebi..
Icardi made room for every child so they can come in the frame 👏pic.twitter.com/YkcBUSnT5g
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) October 19, 2024
O dönem ederdi. Galatasaray`a geldiğinden beri ne doğru dürüst antrenman yapıyor ne de kendine bakıyor. Bu hali bile Türkiye ligi için kral olmasına yetiyor.PSG'nin bu adama 50 milyon avro para verdiğine hala inanamıyorum.
O dönem ederdi. Galatasaray`a geldiğinden beri ne doğru dürüst antrenman yapıyor ne de kendine bakıyor. Bu hali bile Türkiye ligi için kral olmasına yetiyor.
Güzel forvet. Karısı ile de gündeme geldi. Üzüldüm o duruma. Sonra üzüntüden bu kadın ne yapmış diye baktım![]()
İnşallah bir gün öyle olur. Pandemiden beri ligin seviyesi daha da aşağılara indi.Tonlarca para veriyoruz bu yabancılara tatildeymiṣ gibi davranıyorlar. Disiplinli bir lig ve takımlar olmuṣ olsa, aslında daha çok verim alırız ve adamların değeri düṣeceği yere çıkar.
Paylaşmayı seven birisi paylaşmis ya işte.Ne yapmıṣ peki![]()
Paylaşmayı seven birisi paylaşmis ya işte.![]()
Evet üzücü tabi ama işin komiği İcardinin eşinin gondersine ateş 🔥 emoji bırakmasi oldu. Sonra bende üzülmedim. Karşılıklı dayanışma varSen uzun vakit yazmayınca nette okudum haberleri. Çok kötü durumlar aslında, çok üzücü.![]()