Matt Damon'dan Ben Affleck'e Destek

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
sy168.jpg

Man of Steel: 2 filmindeki Batman için seçilen Ben Affleck'e sosyal medyada bir çok tepki gelmişti. Ardından başlattılan imza kampanyası için şu an 80 bin Batmansever imza atmış durumda. Öte yandan Ben Affleck'e bir çok aktörden de destek mesajları geliyor. Bunlardan birisi de Matt Damon.

Damon: "İnternette bir çok insan bu konu hakkında söyleniyor. Ben, Kral Lear'ı değil Batman'i canlandıracak. Bu rol onun yeteneklerinde var. Ben'in son işlerine bakanlar bunu anlayabilirler." yorumunda bulundu.

Karardan sonra Batman rolünde Ben Affleck'in, Robin rolünde Matt Damon'ın yüzünün bulunduğu bir resim de internette popüler hale gelmişti. Fakat Damon Robin'i canlandırmayacağını belirtti.

İşte o resim:

73.jpg

Çoğu ünlü destekliyor zaten Ben'i.Bende destekliyorum,rolünün hakkını verecektir. :D

Ben Affleck her türlü yakışır.Birde adam resimdeki gibi Batman olmayacak.Yıllardır Batman'in belirli bir tarzı vardır.

Val%20Kilmer.jpg

A-sweet-smile-from-Bruce-bruce-wayne-32053202-458-640.jpg

Ben_Affleck_3.jpg

Son resimi daha öncede paylaşmıştım.Bu yüzden bu tarz bir Ben Affleck izliycez.Bu resmi koyunda haberlere daha inandırıcı birşeyler olsun.Ben'in o hali hiç yakışmıyor tabi.En kötü resimleri seçiyorlar.:D Karalama kampanyasından başka birşey değil.Yakışır bu role.