Matrix'in Yaratıcılarından Yeni Film !

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
461

Matrix'in yaratıcıları Wachowski kardeşler'den yeni film Jupiter Ascending(Jüpiter Yükseliyor)

Kadrosunda, Mila Kunis , Channing Tatum , Sean Bean , Douglas Booth , Eddie Redmayne gibi isimleri barındıran film 27 şubatta Türkiye'de vizyona girecek..

Posteri:

Fragmanı:

Son düzenleme:
Amerikada 2 gün önce vizyona girmiş, ımdb'de 120 kişi tarafından 6.3 ile oylanmış.

Genel olarak dünyada şubat ayında vizyona girecek olup, geç olsada bilinsin diye acayım dedim.

Konusu anladığım kadarıyla, bir kızın diğer bir evreni kurtarmasını ele alıyor. Kız bir efsanede geçiyormuş tarzında birşey. Önemli olan yapan kişiler itibariyle dikkate alınması gerektiği.

Matrix'i izlemediğim için çokta ilgimi çekmiyor.

Yaratıcılarını saygıyla anıyoruz. Başlık çok ilgimi çekti yoksa girmezdim birde konuyu açan @kaan955 imiş

Filme gelince fragmanlar fena değilmiş ama sinemada izlenicek kadar da ilginç gelmedi bana nete düşerse izlerim belki

Matrix determinant çok zor konu.
((((

Şimdiye kadar genelde hep beğenilen filmler yaptılar(Matrix,V For Vendetta,Cloud Atlas).Ama nedense bu film bana umut vermiyor bakalım yine de.

Film fena tırt çıktı galiba imdb puanı 6.0 ve eleştiri puanları yerlerde sürünüyor.

Yine de Wachowski hayranlarından filmi fazlasıyla da beğenenler mevcut. Puanları ne kadar düşük olursa olsun izlenip değerlendirilmesi gereken filmlerden.