Yaşam Matkap Sesi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
İnsana kafayı yedirten aşırı rahatsız edici seslerden biridir ve zirveye oynar. Tam uyku esnasında, sabahın köründe mahalledeki tadilattan duyulan matkap sesiyle uyanmak, güne huzursuz başlama sebebidir. Teknolojinin iyice gelişip sessiz matkapların yaygınlaştığı bir döneme girilmesi gibi hayaller vardır...

Uzun bir süredir maruz kaldığım ve artık ninni misali o gürültü eşliğinde uyumayı başardığım sinir bozucu sestir :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
2021 yılında uzaya çıkarken son derece basit bir aletten bütün mahalleyi ayağa kaldıracak boyutta bir ses çıkması kelimenin tam anlamıyla rezalettir. Buradan yetkili mercilere sesleniyorum lütfen bu rezalete bir son verin. Ucuz ve sessiz matkap üretip, çağ dışı olanlarını bir an önce yasaklayın...

2021 yılında uzaya çıkarken son derece basit bir aletten bütün mahalleyi ayağa kaldıracak boyutta bir ses çıkması kelimenin tam anlamıyla rezalettir. Buradan yetkili mercilere sesleniyorum lütfen bu rezalete bir son verin. Ucuz ve sessiz matkap üretip, çağ dışı olanlarını bir an önce yasaklayın...
Tamam. (Matkap ucu üretiyoruz bu arada.)

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Sesi aşırı sinir bozucudur. Hele hastayken yorgunken halsizken vb. durumlarda hiç çekilmez.

O matkaplar sabahın köründe neden çalışır öğlen falan olsa olmaz mı ? Benim zaten çoğu sese karşı hassiyetim var matkapta cekilmez olabiliyor bazen

Bu konuda şu aralar çok doluyum binada mantolama çalışması vardı ve sabah 8 de çalışmaya başlıyorlardı, tam sustu deyip uykuya dalıcam sesiyle yeniden yataktan zıplıyordum şükür ki bitti sesi çekilmez bir alet 🤯