Matematik

Bence sevmeyen çok şey kaçırıyor demektir. Ciddi zevkli lan

Zaten çoğu sayısalcı çok sever Matematik'i.

Oğlum mis gibi tarih,dil ve anlatım dururken kim bakar buna 😛 (Geometri fena değil ama)

Matematikten daha zevkli (hadi bu kişiden kişiye değişir),işe yarayan ve mantıklı derstir ikisi de.İnsan dilini öğrenmeden başka bir halt öğrenemez,tarihini bilmeyen insan milli benliğini kaybeder.Amerikan özentileri niye çıkıyor sence?

Bana göre daha iyiler.x+y_%p()=dsadjnslkfugdlghdslıngdslıghdslı diye saçmalamaktansa o mükemmel derslerin doyumsuz sorularını çözmeyi tercih ederim.

Bugün makarasına 50 polinom sorusu çözüp full çekmemle kendime inanamadığım ders.İçimde matematik aşkı oluştu

İntegraller benden uzak,fonksiyonlar (bak polinomlar demedim) Allah yazdıysa bozsun,matris determinant falan zorlarsak biraz zevkli,geometri zaten ben matematikten ayrı gördüğüm bir alan ve çok severim,ders mal da olsa arada güzel şeyler var.

(Matematikten soğuma sebebim orta ikiden itibaren bu derslerin çoğunun boş geçmesi ve tüm sene boyunca tam sayılardan başka bir halt işlenememesidir.9.sınıfta ÖSS ayarı fonksiyon sorularını sorup sorup sınavlardan sıfır çekmenin moralsizliğinin etkileri bugün de devam etmekte.Ben belki şu anda Einstein'ın veliahtı bile olabilirdim övünmek için söylemiyorum.He o ÖSS ayarı soruların meyvesini Matematik 1'de gösterdiğim muhteşem performansla aldım.)

Mustafa,sen 10 musun?

Geleceğin trencisi
Matematik falan gerekli mi?

MF kaç yani
(bir kuzenim liseye başlayıp ötekisi bitirmek üzere olduğundan yakından ilgileniyorum.)