MAT Online Kapalı Betaya Başladı

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,659
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
MAT_Online.jpg


MAT (MISSION AGAINST TERROR) ONLINE 6 KASIMDA TÜRKİYE SUNUCULARINDA

Metin2, Ace Online ve BountyHounds gibi beğeni toplayan oyunların yayımcısı olan SubaGames, GMB Games birlikteliği ile Türkiye online oyun pazarına giriyor. Kapalı beta sürümü 06.12.2012 tarihinde başlayan oyunun kayıt süreci başladı. Siz de bu eğlenceli dünyaya adım atmak için geç kalmadan https://mattr.subagames.com/News.aspx/ adresine girerek ücretsiz olarak MAT Online için kullanıcı hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Hali hazırda piyasada bulunan MMOFPS'lere oranla eğlence katsayısı yüksek olan MAT Online oyuncularına farklı bir heyecan ve oyun zevki sunuyor. Klasik shooter oyunlarının aksine MAT Online'da başlangıçtan itibaren bir asker değil bir 'Özgürlük Savaşçısı'sınız. İnsan iradesini ortadan kaldırmaya yönelik operasyonlar yürüten bir örgütü durdurmak için silahına sarılan siviller silahlı bir direniş örgütüne dönüşmüştür. Askeri bir düzenin parçası olmayan MAT Özgürlük Savaşçıları üniforma ve rütbelerini de oyunun başında değil, bir müddet sonra kendilerini ispatlayarak elde edebiliyorlar.

Oyunun içine katılan eğlenceli unsurlarla da rakiplerinden ayrılan MAT Online bu farkları ile oyuncularına ya da oyunun kendi tabiri ile 'Özgürlük Savaşçıları'na heyecan ve eğlenceyi aynı anda sunuyor.

Freeto Play olarak piyasaya sunulacak olan MAT Online'ı https://mattr.subagames.com/News.aspx/ adresinden oluşturacağınız hesapla https://mattr.subagames.com/******.aspx bağlantısından hiçbir ücret ödemeden indirip siz de Özgürlük Savaşçıları'na katılabilirsiniz.
mat1.jpg
mat2.jpg
mat3.jpg