'Masumlar Apartmanı'nda Flaş Ayrılık! | TRT 1

Konuda 'bir değişiklik olmazsa' yazılı. Yorulmuşsa zaten bir kaç ay dizi olmayacak ve dinlenmiş olur. Yalnız gidişide diziyi fazla etkilemez.
Diziye yeni bir partner getirilmesi de diziye ayrı bir hava kadar en azından. Dizi Farah olsada olmasada yoluna tam gaz devam eder. Eğer Farah ayrılırsa kaybeden kendisi olur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden sonra hiç bir dizisi ses getirmedi. Bu kadar izlenen bir diziden yorulup ayrılacaksa ozaman 1 sezonluk dizileri kabul etsin bundan sonra.

Birsen Altuntaş, tv100'ün sitesinde "Yeni bir gelişme olmazsa Farah Zeynep Abdullah sezon finali öncesi projeye veda edecek." yazmış.

Twitter hesabında da "Zaman zaman çok ağır dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğunu ve ayrılmak istediğini belirten oyuncunun sezon finalinde ekibe veda edeceği ortaya çıktı." böyle yazıyor.

Reactions: Dosi
Üzüldüm açıkçası, uzun süredir bu tarz haberler geliyordu ama inanmamıştım ben. Diziyi izlettiren benim için Ezgi Mola zaten, Farah Zeynep bu dizide biraz sönük kalıyordu diğer isimlerin yanında rolü gereği...

Kitapta olmayan bir karakterin diziyi gelecek sezonda etkileyeceğini düşünmüyorum, ama karakteri biraz daha öne çıkaracak hikaye yazılabilirdi.

Yorulduysa 3 aylık arada dinlenebilir, hatta bazı bölümlerde yer almayabilir ve senaryo buna göre yazılabilirdi ama kendi kararı, umarım daha iyi işlerde görürüz kendisini çünkü ekrana çok yakışıyor.

Reactions: Angelica
2 saatlik dizide oynamasını istemiyordun gözün aydın.
@bazinga
Geçen sefer aynı başlıklı konuya keşke Farah olsaydı diye yazmıştım bu kez o değildir diye girmemişim bile konuya.
Haber verdiğin iyi oldu. Çok sevindim. Yetenekli oyuncuların iki saatlik dizilerde oynamaları yasaklanmalı.

Reactions: Angelica and Aserat
Etkileyeceğini düşünmüyorum ben ya bağlantısı pek kalmadı artık üzüldüm çıkmasına
Ben dizinin ikinci sezonda iyice bozacağını ve reytinglerde de düşüş yaşayacağını düşünüyorum. Ben de izlemeyeceğim artık zaten. Kendisini batacak gemiden kurtardı bir nevi.
@kerem

Yine kaliteli projelerle dönmesini bekliyoruz. Ki zaten kendisi kariyeri boyunca kaliteli yapımlarda oynamış bir isim.

Masumlar apartmanı gayette kaliteli bir dizi 2.sezonda bence ne düşecek nede bozacak bu sezondada bozmamıştı zaten
sen bilirsin umarım bıraktığına pişman olursun

Reactions: offensive
İzlediğim bir dizi değildi ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla yakışıyordu diziye😉

Masumlar apartmanı gayette kaliteli bir dizi 2.sezonda bence ne düşecek nede bozacak bu sezondada bozmamıştı zaten
sen bilirsin umarım bıraktığına pişman olursun
Kaliteli bir dizi zaten, aksini söylemedim ama ilk bölümlerdeki tadı kalmadı. Farah'ın ayrılışı ve ikinci sezonla birlikte tadı iyice kaçacaktır. Uzun süredir yarım yamalak izliyordum, ikinci sezonda izlemeyi tamamen keserim muhtemelen.

Yine de sezonun en ses getiren ve başarılı dizisi oldu tabii. Kendisi için de iyi bir proje oldu. Hayırlısı diyelim.

Ben ilk bölümden beri tadını alıyorum kaybettiğinide düşünmüyorum yarım yamalak izlersen tad alamazsın tabii

Reactions: kerem and offensive
Belki kendi diyor bana öyle ağır derin sahneler yazmayın diye, biraz farklı kafada biri
Aynen kesin öyle demiştir.

Yok anlaşamıyoruz çünkü sen senaryonun eski tadında olmadığı gerçeğine kendini kapatmışsın. Neyse ki burada izleyenlerden de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlayanlar çıkmış da objektiflik ölmemiş diyor insan.
Eğer senaryo eskisi kadar "çok sağlam" olsa bu dizi hala 16-17 reyting alıyor olurdu oysa birkaç ayda yaşadıkları düşüşü gördük.

Farah'ın kariyeri bu diziyle var olmadı ki kendi kaybetsin. Hani Merve Dizdar falan ayrılıyor olsa da bunu yazsan şöhretini bu diziyle kazandığı için tamam diyeceğim ama en az 10 yıllık kariyeri var. Genç yaşta oynadığı filmle SİYAD (Türkiye'nin Oscar'ı denebilir) ödülü kazandı ve daha sonra başka filmlerle iki kez daha aday oldu diğer başarılarını hiç saymıyorum bile.
Demek ki 2. sezonda başarısını sürdürüp sürdürmeyeceği bile belli olmayan bir işte potansiyelini harcamak istememiş o zaman senaristlerin de takkeyi önüne alıp biraz düşünmesi lazım.

Reactions: Dosi
Asıl çöken 4 sezondur çok severek izlediğin Yasak Elma mı olacak yoksa Masumlar Apartmanı mı göreceğiz.

Ki çökerse dahi TRT'de yayınlanıyor, sezon sonu 70-80 arası biterse tamamdır zaten.

Bu kamburdan kurtulduğuna göre sırada Çağan Irmak'ın filmi var. Hatta orada otizmli birini canlandıracak falan deniliyor eğer gerçekten öyleyse bu dizide yapamadığı şovun alasını yapar.

------

Asıl çöken 4 sezondur çok severek izlediğin Yasak Elma mı olacak Masumlar Apartmanı mı göreceğiz.

Ki çökerse dahi TRT'de yayınlanıyor, sezon sonu 70-80 arası biterse tamamdır zaten.
Şer tayfası çatlamaya başlamış sen ne büyük insanmışsın be Farah.

Reactions: bazinga
Ya böyle diyip gidenlere gıcık kapıyorum tabiki gidebilir ama bunu yapmak beni sinir ediyor. Neyse izlediğim bir dizi değil
Mucize Doktor kadar olmasa da reyting düşüşü ile başlar yeni sezona

Asıl çöken 4 sezondur çok severek izlediğin Yasak Elma mı olacak yoksa Masumlar Apartmanı mı göreceğiz.

Yasak Elma 5.sezonuna geldi artık, düşse bile sorun olmaz.

Evet final yapma durumu yok zaten ama ilk sezonuyla ekranlara damga vuran bir işti ve bu sezon final yapsaydı akıllarda efsane bir dizi olarak kalıcaktı ama şimdi sonradan tadı kaçmış bir dizi olarak kalacak.