'Masumlar Apartmanı' Yurtdışındaki Başarısını Sürdürüyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yurt dışındaki başarısını sürdürüyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı; geçtiğimiz haftalarda Şili'de yayınlanmaya başlayan yapım, yakında Ekvador, Peru, Paraguay, Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Guatemala, Kosta Rika ve El Salvador'da da izleyici karşısına çıkacak.

Masumlar Apartmanı, yeni sezonuyla Eylül'de TRT 1'de!

Reactions: Cervantes
Böyle farklı işlerin yurtdışında da karşılık görmesi çok güzel.
Dominik Cumhuriyeti 'nde yayınlanacak olmasına şaşırdım. Gülseren Budayıcıoğlu Dominik' e gitmişti bir ara, o ara mı sattı diziyi, ne yaptı

Güney Amerika demişsin ama Panama'nın yukarısı Kuzey Amerika yada Orta Amerika diye geçiyor. Amerika'yı fethediyor desek daha doğru olur.
@Aserat

Hatta Ezgi Mola Amerika'yı fethediyor diye değiştirilebilir başlığı.

Reactions: Aserat
Amerika'yı fethediyor desem ABD gibi anlaşılabilirdi o yüzden başka şekilde değiştirdim.
O kadar abartmayalım.

Reactions: cehennet
Amerika'yı fethediyor desem ABD gibi anlaşılabilirdi o yüzden başka şekilde değiştirdim.
O kadar abartmayalım.

Çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum Ezgi'nin. Sen neden sevmiyorsun diziyi?

Ayrıca beğenmediğin bir konuyu niye açtın. Söylenmek için mi

Çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum Ezgi'nin. Sen neden sevmiyorsun diziyi?

Ayrıca beğenmediğin bir konuyu niye açtın. Söylenmek için mi
Yok ben seviyordum ve ilk 13 bölümünü de izlemiştim (hala da iyi bir proje olduğunu düşünüyorum) ama şu Naci mıymıyı uğruna hikayeyi mahvedip sosyal medyaya göre yön verdikleri için ayar olup bıraktım.
Bu dizi söz konusu olunca biraz sert yorumlarım olabilir o yüzden şimdiden uyarayım.

Bu yorumuna bende katılıyorum. Dizinin bu kadar güçlü drama hikayesi varken neden Naci'de ısrar ettiler hiç anlamadım. Keşke Naci çıksa. Senaryonun akışını yavaşlatıyor.

Bu yorumuna bende katılıyorum. Dizinin bu kadar güçlü drama hikayesi varken neden Naci'de ısrar ettiler hiç anlamadım. Keşke Naci çıksa. Senaryonun akışını yavaşlatıyor.
Bir Naci antisi daha bulduk şükür.
OKB'li kadın terapiyle değil aşkla dışarı çıkıp fıldır fıldır İstanbul turu yapıyor objektif olan her insan dizinin kendi hikayesine nasıl ihanet ettiğini görebilir.

Başlık şöyle olmalıydı: TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yurt dışındaki başarısı @Aserat ı çatlatmayı sürdürüyor.

Reactions: offensive
Başlık şöyle olmalıydı: TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yurt dışındaki başarısı @Aserat ı çatlatmayı sürdürüyor.
Hayır şöyle yapacağım: Masumlar Apartmanı yurt dışındaki başarısını, serhatt ise boş beleş iddialar ortaya atmayı sürdürüyor.

Yorumuna %100 katılıyorum. Gülben'in aşk hikayeleri daha güzeldi. Anıl'dı son giren. Onunla çok tatlı olmuşlardı. Keşke gerçeğe yakın bir hikaye yazsalar Safiye'ye de. Naci gibi sorunsuz bir partnerle uyumlu olmadılar. Hafif rahatsız biri lazım diziye.

Hayır şöyle yapacağım: Masumlar Apartmanı yurt dışındaki başarısını, serhatt ise boş beleş iddialar ortaya atmayı sürdürüyor.
Nesi boş beleş, nefretini, kıskançlığını her yerde kusuyorsun herkes şahit.

Reactions: offensive
Naci mi sorunsuz ya en sorunlusu o.
Safiye'nin yakın arkadaşından çocuk peydahlayan, sonra da öleceğim ayağına 20 yıl sonra gelip eşine ve çocuğuna inat eski aşkıyla birlikte olmaya çalışan hödüğün (en kibar tabirle) önde gideni.

Nesi boş beleş, nefretini, kıskançlığını her yerde kusuyorsun herkes şahit.
Bu diziyi mi kıskanacağım ahı gitmiş vahı kalmış zaten.

Bende aynı şeyi KO için düşünüyordum.

Ben sana Kırmızı Oda'yla ilgili bir şey söylememiştim ama sen durduk yere ondan konu açarak kıskandığını gösterdin kapak.
Neredeyse 30 bölüm izlediğim bir diziyi neden kıskanayım?
Kıskanacak olsam senin gibi her fırsatta çamur atarım MA'ya yaptığın gibi.

sevdiğim nadir dizilerden birisi. yolu açık olsun.

Kırmızı Oda İsveç, Güney Kore gibi gelişmiş yerlere satılırken bu dizi anca 2. sınıf Güney Amerika ülkelerinde pembe dizi muamelesi görüyor yazık.
Türkiye kaçıncı sınıf ülke grubuna dahil oluyor acaba? Ayrıca daha gelişmiş ülkelerde izlenince daha mı AB gözüküyor? O zaman bu sezonun reytinglerinde şike olabilir.

Reactions: Gerekli24