Masumlar Apartmanı - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

Oh oh ne kadar erken başlarsa çöküşü de o kadar çabuk görürüz.
Kırmızı Oda için de 17 Eylül yazılı tanıtım bekliyoruz.
14 Eylül bu ve sen 17 Eylül istiyorsun yani aynı hafta. Bu da demek oluyor ki senin dizide erken başlayıp erken çöküş olur. Gerçi Masumlar Aprtmanı'nın yanında zaten 'çökmüş' sayılır

Konuda hala niye Farah'ın olduğu afiş var ki.

Aynı hafta başlıyorlar o zaman senin isteğine göre Kırmızı Oda'nın da çöküşü çabuk olacak.
14 Eylül bu ve sen 17 Eylül istiyorsun yani aynı hafta. Bu da demek oluyor ki senin dizide erken başlayıp erken çöküş olur. Gerçi Masumlar Aprtmanı'nın yanında zaten 'çökmüş' sayılır
Yoo Kırmızı Oda öyle bir çöküş yaşamayacağı için aynı hafta başlamalarının hiçbir mahsuru yok.

------

O kadın derken? Diziyi iki kadın senarist yazıyor diye biliyorum.
Evet ama tehlikeli olan asıl kadın Deniz Madanoğlu yani Birsen'le tartışan.

Reactions: Dosi
Yoo Kırmızı Oda öyle bir çöküş yaşamayacağı için aynı hafta başlamalarının hiçbir mahsuru yok.

------

Evet ama tehlikeli olan asıl kadın Deniz Madanoğlu yani Birsen'le tartışan.
Senaristi ve yönetmeni değişti. Dizinin eski havasında olmama ihtimali varken yine boş bir özgüvenle burada savunma yapıyorsun.
Göreceğiz.

Senaristi ve yönetmeni değişti. Dizinin eski havasında olmama ihtimali varken yine boş bir özgüvenle burada savunma yapıyorsun.
Göreceğiz.
Yönetmen değişikliği önemli değil senarist kısmı da meçhul.
Ayrıca yine iddialı oyuncular geliyor hikayeler de ilgi çekici olduğu sürece sırtımız yere gelmez.

Reactions: Özgür
Yönetmen değişikliği önemli değil senarist kısmı da meçhul.
Ayrıca yine iddialı oyuncular geliyor hikayeler de ilgi çekici olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
Sen böyle kendinden emin konuşuyorsan kesin kötü şeyler olacak.
Tecrübeyle sabit ne de olsa.

Sen böyle kendinden emin konuşuyorsan kesin kötü şeyler olacak.
Tecrübeyle sabit ne de olsa.
Guidetti bugünkü maçta Filenin Sultanları'nı nasıl batırdıysa Tipsiz de bu diziyi aynı şekilde batıracak (batırmaya çoktan başladı bile) bekle gör.

Guidetti bugünkü maçta Filenin Sultanları'nı nasıl batırdıysa Tipsiz de bu diziyi aynı şekilde batıracak (batırmaya çoktan başladı bile) bekle gör.
KO yeni senaristi batırırsa görürüm seni.
Senin bu yersiz özgüveninin her seferinde boşa çıkması mutlu ediyor.

Öyle bir savunma yaptın ki sanki reytingi bol, her dizisi tutan garanti oyuncular geldi sanacak.
Üç ismin de dizileri zaten pek tutmuyor. @Özgür
Olay tutan tutmayan iş değil tıpkı ilk sezondaki gibi kaliteli iş seçen oyuncuların gelmesi.
Geçen sezon da hiçbir dizi tutturamayan Hande Doğandemir geldi mesela ama bir şey oldu mu hayır.

Reactions: Yiğitt
Olay tutan tutmayan iş değil tıpkı ilk sezondaki gibi kaliteli iş seçen oyuncuların gelmesi.
Geçen sezon da hiçbir dizi tutturamayan Hande Doğandemir geldi mesela ama bir şey oldu mu hayır.
Onlar konuk geldi bu açıklananlar kalıcı gibi görünüyor.
Belki de konuklardır tabi onda net değilim .ss

Yok be dahil oldu denilmesine bakma konuktur hepsi.
Başka doktor gelecek olsa eldekiler gitmezdi zaten.
Yeni sezona doktor gelecekti zaten içlerinden biri doktor olabilir ya da birkaçı.
Maşallah üç ayrı doktorla başlayıp hepsini yolladık hatta dört de olabilir o ilk birkaç bölümde rol alıp ayrılan biri vardı o doktor muydu onu bile hatırlamıyorum.

Doktor gelecekti diye nereden duydun kaynakların mı söyledi.
Birsen bugünkü haberde konuk hikayelerinin daha uzun süreceğinden bahsetti o yüzden ekstra karakter gelmez bence.

Reactions: Yiğitt
Doktor gelecekti diye nereden duydun kaynakların mı söyledi.
Birsen bugünkü haberde konuk hikayelerinin daha uzun süreceğinden bahsetti o yüzden ekstra karakter gelmez bence.
Taa geçen sezondan duymuştum yeni sezona doktor gelecek diye yeni değil yani.

Reactions: Aserat