Masumlar Apartmanı - Tanıtım Fragmanları | TRT 1 - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
b0a9421-jHlA_cover.jpg.webp

Kadrosu ile dikkat çeken TRT 1'in 'Masumlar Apartmanı' dizisinin tanıtım fragmanları yayınlandı!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstleneceği dizinin kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

'Masumlar Apartmanı' 15 Eylül Salı 20.00'de TRT 1'de!

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica
Hayırlı olsun. İzleyemeyeceğim. Belki ilk bölümünün tekrarina veya Youtube'dan bakarım.

Fragman iyi ama Menajerimi Ara'ya yeni bir rakip daha çıkması kötü. :( Ama kadın izleyiciye hitap edecek bir iş olduğu için Baraj'ın sonunu getirebilir.

Salı'ya bir dizi daha mı 😱
İlgimi çeken bir diziydi aslında ama bir güne 3 dizi bana fazla :A
İçinde eğlence yoksa gerek yok bakmaya :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Salı'ya bir dizi daha mı 😱
İlgimi çeken bir diziydi aslında ama bir güne 3 dizi bana fazla :A
İçinde eğlence yoksa gerek yok bakmaya :A
Bu dizi ile birlikte her kanalın günü dolmuş oldu. :A Benim de ilgimi çeken bir diziydi ama Baraj, Menajerimi Ara, Hekimoğlu ve Ramo'yu takip ettiğimden buna yer kalmıyor. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu dizi ile birlikte her kanalın günü dolmuş oldu. :A Benim de ilgimi çeken bir diziydi ama Baraj, Menajerimi Ara, Hekimoğlu ve Ramo'yu takip ettiğimden buna yer kalmıyor. :F
Hey maşallah :A
Benim haftalık toplam dizilerimden de fazlaymış :A
Yasak Elma 1 numaralı dizim. Saniyesini bile kaçırmam.

Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova izleyeceğim diğer diziler ama sahne atlaması falan olur onlarda :A

Hey maşallah :A
Benim haftalık toplam dizilerimden de fazlaymış :A
Yasak Elma 1 numaralı dizim. Saniyesini bile kaçırmam.

Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova izleyeceğim diğer diziler ama sahne atlaması falan olur onlarda :A
Geçen sezon Yasak Elma, Baraj, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Öğretmen, Mucize Doktor, Arka Sokaklar, Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, Zümrüdüanka'yı takip etmiştim. Bu sezon başlayacak diziler ile yaklaşık 20 - 25 dizim olacak. :A

FOX dizilerine ayrı bir sempatim olduğu için her saniyesini dikkatli dikkatli izlerim bende. :A Sahne atlayınca kolay izlenir, ama arada kopukluk olur diye çok nadir yapıyorum ben.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Merak ettiğim bir dizi. İnternetten izlerim artık. Salı günü ölüm günü gibi bir şey oldu. Master Chef, Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Baraj, Ramo, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve bu dizi. Bunun dışındaki yapımların hepsi de kanallarının en ağır toplarından. İlk kim patlayacak merak ediyorum.