Ben değil @offensive profil fotosu yaptı.Seni bu dizinin hayranlarından biri sanıyordum hatta şu karakteri profil fotosu yapmamış mıydın 😱
Kırmızı Oda'yı da şu sekreter kadın çok gıcık olduğu için izleyememiştim
Ben değil @offensive profil fotosu yaptı.Seni bu dizinin hayranlarından biri sanıyordum hatta şu karakteri profil fotosu yapmamış mıydın 😱
Kırmızı Oda'yı da şu sekreter kadın çok gıcık olduğu için izleyememiştim
Senin bırak bunu Hekimoğlu'na bak bir dakika onun süresi sana uzun gelirNeymiş bu kadar sevilen dizi diye bir bakmak için ilk bölümün 70-80 dakikasını izledim kahvaltıda ne izleyeyim diye düşünürken. Evet sürükleyici bir yapısı var ve oyunculukları çok iyi, her bir oyuncu çok iyi oynamış. Ama süresi aşırı uzun, o yüzden süresi nedeniyle devam edebilmem imkansız gözüküyor. 2 saat 30 dakika, 2 saat 40 dakikalık bölümler, biz o kadar uzun süreli film izlemeye bile üşenirken hele...
Temizlik manyağı diye tabir edilen bir kavram vardı, ilk defa bu dizide net şekilde görmüş olduk. Gerçekten oldukça kötü bir psikolojik hastalık, sanırım OKB denilen şeyin üst modellerinden. Ben de kendime temizlik takıntısı var sanıyordum, meğer pisliğin tekiymişim
Şu Farah Zeynep'in nişanlısı olayı da ayrı bir olay. Hem alkolikmiş hem de kızın peşini bırakmıyor, fena da kıskanç. Böyle tipler karakterler yüzünden şu diziyi izleyen insanlar yanlış fikirlere kapılacaktır sıklıkla. Biraz da klişe tabii, kaza sonucu o aşk kıvılcımının ateşlenmesi vb. Kesin taşınacakları ev de o apartmandadır, tesadüf gereği...
Neymiş bu kadar sevilen dizi diye bir bakmak için ilk bölümün 70-80 dakikasını izledim kahvaltıda ne izleyeyim diye düşünürken. Evet sürükleyici bir yapısı var ve oyunculukları çok iyi, her bir oyuncu çok iyi oynamış. Ama süresi aşırı uzun, o yüzden süresi nedeniyle devam edebilmem imkansız gözüküyor. 2 saat 30 dakika, 2 saat 40 dakikalık bölümler, biz o kadar uzun süreli film izlemeye bile üşenirken hele...
Temizlik manyağı diye tabir edilen bir kavram vardı, ilk defa bu dizide net şekilde görmüş olduk. Gerçekten oldukça kötü bir psikolojik hastalık, sanırım OKB denilen şeyin üst modellerinden. Ben de kendime temizlik takıntısı var sanıyordum, meğer pisliğin tekiymişim
Şu Farah Zeynep'in nişanlısı olayı da ayrı bir olay. Hem alkolikmiş hem de kızın peşini bırakmıyor, fena da kıskanç. Böyle tipler karakterler yüzünden şu diziyi izleyen insanlar yanlış fikirlere kapılacaktır sıklıkla. Biraz da klişe tabii, kaza sonucu o aşk kıvılcımının ateşlenmesi vb. Kesin taşınacakları ev de o apartmandadır, tesadüf gereği...
37.Bölüm
Diziyi izleyemeyeceğim kesin olduğu için son bölüme hızlı hızlı ileri sararak baktım. İlk 2 bölümden çok farklı ve benim için hayal kırıklığı açıkçası. Özellikle Safiye'nin aklı başında birine dönüşmesi hayal kırıklığı yarattı. Şu Tansel Öngel'le filan aşk yaşıyor bir de galiba dizide. Dizi tam aşk dizisine dönmüş, Gülpembe'nin olayı ayrı, Bayram'ın kara sevdası... Resmen herkes aşka boğulmuş dizide. Vıcık vıcık romantizm dedikleri türün tam örneği resmen ne yazık ki...
İnci'nin ölmesi üzücü olmuş.
Türünü sevenler için çok güzel dizi elbette ki, oyunculukları on numara. Ama bana kesinlikle hitap etmedi ve en azından neymiş neyin nesiymiş diye merakımı gidermiş oldum böylece.Arada sırada Youtube'da kısa kısa videolara bakarım tabii denk geldikçe...
Ece ve Fulya reklam arasına girince kanalları değiştirirken tekrarına denk geldim. Normalde ilk bölümden başlayıp izleyecektim, ama bir türlü olmadı. Şu sahne vardı açtığımda, Merve Dizdar baya iyiydi.
Bölüm süreleri ve bölüm sayısı çok fazla.Muhteşemdi bu bölümlerde izlemeyerek çok şey kaybediyorsun emre
Bölüm süreleri ve bölüm sayısı çok fazla.
2 saat, ama sadece 4 bölüm.Servette 2 saat değilmi emre
2 saat, ama sadece 4 bölüm.
Her biri 2 saat olan 37 bölümü izlemek ile her biri 2 saat olan 4 bölüm izlemek bir değil.Emre gerçekten ilginç bir adamsın seni anlamak zor 2 saatlik Servet dizisini izleyebiliyorsun ama Masumlara gelince saati uzun diyorsun gerçekten ilginçsin4 bölüm olursa olsun yine 2 saat izliyorsun emre şaka gibisin
66 saat ve hiç aralıksız izlemezse yaklaşık 3 güne tekabül ediyorServette 2 saat Masumlarda 2 saat ha 4 bölüm izlemişsin ha 37 bölüm emre ne farkı var
Çekimler de başlamış mı?O kadar iyi bir insanım ki mesafeli olduğum diziyi bile ben haber veriyorum.Kim bilir sonraki sayfalarda ne kadar saçmalanmıştır.@kerem @offensive
Ekli dosyayı görüntüle 108009
Erşan Kuneri çekimleri vardı o bittiyse yakında başlar.Çekimler de başlamış mı?
Trajedi Odası yorum konusunda değiliz. Yanlış yere yazdın.Bu sezon hiç zahmet etmesinler boşa zaman ve para kaybı.
Sürekli lafı yılın ASIL dizisine getirmen dikkatlerden kaçmıyor bunların hepsi gizli fanlıktan.Trajedi Odası yorum konusunda değiliz. Yanlış yere yazdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?