TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Seni bu dizinin hayranlarından biri sanıyordum hatta şu karakteri profil fotosu yapmamış mıydın 😱

Kırmızı Oda'yı da şu sekreter kadın çok gıcık olduğu için izleyememiştim
Ben değil @offensive profil fotosu yaptı.
Sekreterin zaten dizide ağırlığı yok ki olay danışanlarda.

Reactions: 12.Adam
Senin bırak bunu Hekimoğlu'na bak bir dakika onun süresi sana uzun gelir
House MD. bakmadıysan ona bak onun bölümleri 45 dk. Zaten onun uyarlaması Hekimoğlu.

Reactions: Tolstoyevski

Bırakma izlemeye devam et çok seveceksin bence
@Dosi benim psikolojim yerimde ama

Reactions: 12.Adam and Dosi
2. Bölüm

Yemek yerken, atıştırırken bir bakayım birkaç dakika daha dedim ama Ezgi Mola öyle muhteşem oynuyor ki resmen tek başına diziyi izleme sebebi bir oyunculuk sunuyor. Oynadığı karakterin hakkını çok ama çok iyi veriyor. Forumda en iyi dizi kadın oyuncusu etkinliği yapılsa sanırım favori ismim kendisi olur, ilk 2 bölüm itibariyle hayran bıraktı doğrusu...

Öte yandan diğer sahneler, özellikle İnci-Han sahneleri biraz baymaya devam ediyor. Hiçbir sahnesini atlamasam da bol bol ileri sarıyorum o boş vakit öldürme sahnelerinde böylece hem zamandan tasarruf edip hem de diziden soğumuyorum. İleri sarma olayı olmasa izlemek mümkün değil zaten bu uzunlukta.

Dizide gerilim teması eksik, çok az gerilim hissediliyor o da Ezgi Mola sahnelerinde anca, hele son sahne.

Gizem unsuru olarak Han'ın şu çöp olayı şimdilik soru işareti. Annelerine ne olduğu, nasıl öldüğü de. İnci'nin annesi de acaba intihar mı etti yoksa kaza mı geçirdi cidden o da belli değil.

Leyla ile Mecnun'un Ömer Ustası dede rolüyle çok iyi oynuyor, aynı Leyla ile Mecnun'daki gibi. Leyla ile Mecnun'un Eylül öğretmeni de Safiye'nin annesi rolüyle çok iyi iş çıkarmış...

Bir de İnci'nin Han'ın yatağına geçtiği sahnede o an öpüşmelerini ve devamını bekledim ama... Ama TRT dizisi olduğu aklıma geldi. TRT dizisi olmasa net orada bir şeyler olurdu, en azından öpüşürlerdi... Dizi boyunca hiç öpüşme sahnesi olacağını sanmıyorum TRT'den dolayı.

Reactions: Angelica and Aserat
37.Bölüm

Diziyi izleyemeyeceğim kesin olduğu için son bölüme hızlı hızlı ileri sararak baktım. İlk 2 bölümden çok farklı ve benim için hayal kırıklığı açıkçası. Özellikle Safiye'nin aklı başında birine dönüşmesi hayal kırıklığı yarattı. Şu Tansel Öngel'le filan aşk yaşıyor bir de galiba dizide. Dizi tam aşk dizisine dönmüş, Gülpembe'nin olayı ayrı, Bayram'ın kara sevdası... Resmen herkes aşka boğulmuş dizide. Vıcık vıcık romantizm dedikleri türün tam örneği resmen ne yazık ki...

İnci'nin ölmesi üzücü olmuş.

Türünü sevenler için çok güzel dizi elbette ki, oyunculukları on numara. Ama bana kesinlikle hitap etmedi ve en azından neymiş neyin nesiymiş diye merakımı gidermiş oldum böylece.
Arada sırada Youtube'da kısa kısa videolara bakarım tabii denk geldikçe...

Reactions: Angelica and Aserat

Vıcık vıcık aşkmı çok ilginç yaa 😱

Ece ve Fulya reklam arasına girince kanalları değiştirirken tekrarına denk geldim. Normalde ilk bölümden başlayıp izleyecektim, ama bir türlü olmadı. Şu sahne vardı açtığımda, Merve Dizdar baya iyiydi.

Muhteşemdi bu bölümlerde izlemeyerek çok şey kaybediyorsun emre

Emre gerçekten ilginç bir adamsın seni anlamak zor 2 saatlik Servet dizisini izleyebiliyorsun ama Masumlara gelince saati uzun diyorsun gerçekten ilginçsin
4 bölüm olursa olsun yine 2 saat izliyorsun emre şaka gibisin
Her biri 2 saat olan 37 bölümü izlemek ile her biri 2 saat olan 4 bölüm izlemek bir değil.

Reactions: Angelica
Servette 2 saat Masumlarda 2 saat ha 4 bölüm izlemişsin ha 37 bölüm emre ne farkı var
66 saat ve hiç aralıksız izlemezse yaklaşık 3 güne tekabül ediyor
Ayrıca onunkileri bilmiyorum da bu diziyi düz 2 saat hesaplamak haksızlık olur, 2 buçuk saat civarında

O kadar iyi bir insanım ki mesafeli olduğum diziyi bile ben haber veriyorum.
Kim bilir sonraki sayfalarda ne kadar saçmalanmıştır.
@kerem @offensive