TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Şimdi bunun yaptığı da Emek Hırsızlığı o zaman. Kendi haberlerinin başında yazıyor haberleri için. Sadece kendisi için mi geçerli bu durum. Kokuşmuş pislik Birsen'e bak sen. Sektörden atamıyorlar mı bunu veya haber kaynakları ile beraber dışlasınlar, bu habercilik değil çünkü. Sektör hakikaten değişti ya. Sonra neden reyting alamıyoruz diyorlar. Bütün dinamizimi, heyecanı öldüren bu mahluklar yüzünden.

Hayretler içinde konuda twetleri okudum bugün benide diğer hesaptan engelledi engelleyebilir no problem ama yaptığı yanlışlarla savunmaya devam etmiş Aşkı Memnu bitmiş bir dizi ama bu dizi devam ediyor heyecanı kaçmaması lazım gazeteci olabilirsin mesleğine saygı duyuyorum bence gazetecilik bölüm spoisi vermek değildir umarım bunu anlarda daha dikkatli davranır..

Bu dizideki görüntü kalitesi,müzikler,seneryo,kurgu son dönemin en iyilerinden.
Son sahnelerde her tokattan sonra zamanın geriye işleyişi,her tokatta güzel anıların silinmesi çok ama çok iyi bir kurguydu...

Reactions: Angelica
Bölümü izlerken ne ara o kadar geçti anlayamadım. Bölüm çok iyiydi, özellikle son sahne. Sezon finalini de izlemek isterdim ama o kadar ağır dramı kaldıramam galiba.

Reactions: Angelica
Muhteşem bir bölüm izledik özellikle son sahne unutulmaz bir sahneydi Gülbene çok üzüldüm ah neden Esatın annesi geldi kii ya

İki gün önceki kaosun benzeri şimdi de Farah Zeynep Abdullah'la çıkmış merak edenler Twitter'a bakabilir.
Gündeme bile girmişler sinirim bozuldu.

Reactions: Dosi and NES
Salı gününü iple çekiyorum.
Nihayet İnci'den kurtuluyoruz.

------

Mesajları görünceki tepkim.

(04:46)

Lütfen İnci trafik kazası sonucu ölmesin. Çok klişe.

Çok karışık bir fragman olmuş ya da diyalogsuz olmasından dolayı bana öyle geldi. Zaman atlaması mı olacak acaba ve İnci nasıl ölecek?

Pek bir şey anlamadım fragmandan, İnci hamile miydi ki? Uzun bir süre sonra izleyeceğim bu bölümü.