Son bölümü beğenmemiştim, umarım gelecek bölüm son bölümü unutturur.
Son bölümü beğenmemiştim, umarım gelecek bölüm son bölümü unutturur.
Safiye hasta haliyle iyileşmeyi bırak bilmem kaç metre yüksekteki Galata Kulesi'ne çıkmış muhteşem senaryo.Son bölümü beğenmemiştim, umarım gelecek bölüm son bölümü unutturur.
İnci'nin yiyecekleri yıkadığı sahne ve yemekle ilgili olan sahneleri kaçırmadan izlemeye çalışacağım.
Seni etiketlememişim sorry.İnci'nin yiyecekleri yıkadığı sahne ve yemekle ilgili olan sahneleri kaçırmadan izlemeye çalışacağım.Diğerleri nolur bilmiyorum.
Sorma, yine sinirlerim bozuldu. İnşallah rüyadır.Safiye hasta haliyle iyileşmeyi bırak bilmem kaç metre yüksekteki Galata Kulesi'ne çıkmış muhteşem senaryo.
Diziyi önceden izlemediğim için normal, kerem'in yorumunu görünce bari izlemeyi düşünüyorum fragmanı da izleyeyim düşüncesiyle geldim.Seni etiketlememişim sorry.
Ha iyi o zaman.Diziyi önceden izlemediğim için normal, kerem'in yorumunu görünce bari izlemeyi düşünüyorum fragmanı da izleyeyim düşüncesiyle geldim.
Rüyadır rüyadır ama senaristin rüyası.Sorma, yine sinirlerim bozuldu. İnşallah rüyadır.
Rica ediciğim, konuyu terk eder misin?Rüyadır rüyadır ama senaristin rüyası.Çünkü kaç senelik psikoloji bilimi varken her şeyi aşkın iyileştirebileceğini düşünmek sadece gülünç bir rüya olabilir.
İzleyince rahatsız olmuyorsun da söyleyince mi rahatsız oluyorsun bu ne çelişki.Rica ediciğim, konuyu terk eder misin?
Naci gelince Safiye'nin kimyasıyla oynuyorlar, bu durumdan nefret ediyorum işte.İzleyince rahatsız olmuyorsun da söyleyince mi rahatsız oluyorsun bu ne çelişki.
Farah neyse ki dizinin iyiye gitmeyeceğini anladı da kendini kurtarıyor öngörüsüne sağlık.Naci gelince Safiye'nin kimyasıyla oynuyorlar, bu durumdan nefret ediyorum işte.Onun dışında her şey kusursuz ilerliyordu ama. Farah Abdullah da diziden defolunca her şey daha da güzel olacak.
Aynen öyle, Farah da Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl ve Gülizar gibi dizileri batıra batıra sadece filmlerde oynamaya devam etsin.Farah neyse ki dizinin iyiye gitmeyeceğini anladı da kendini kurtarıyor öngörüsüne sağlık.Siz de artık edebiyat katili Naci ve sözde hasta Safiye'nin mıçmıç ilişkisiyle idare edersiniz.
Vasat senaryolu dizilerde oynayacağına dijital projelerde ve iddialı filmlerde oynasın tabii ki.Aynen öyle, Farah da Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl ve Gülizar gibi dizileri batıra batıra sadece filmlerde oynamaya devam etsin.
ÖBGZK'dan 10 yıl sonra ilk kez bir dizi tutturmuştu, kendisi kaybeder. Onun yerine gelecek yüzlerce kadın oyuncu mevcut.Vasat senaryolu dizilerde oynayacağına dijital projelerde ve iddialı filmlerde oynasın tabii ki.Nasılsa bu dizinin çöküşü yakındır.
Çok şükür kendisinin başarılı bir kariyer için bu diziye ihtiyacı yok.ÖBGZK'dan 10 yıl sonra ilk kez bir dizi tutturmuştu, kendisi kaybeder. Onun yerine gelecek yüzlerce kadın oyuncu mevcut.
Yoo, hiçte öyle değil. Bir kere senaryo zaten buna çok müsait. Buradan san hiç malzeme çıkmaz yani.Çok şükür kendisinin başarılı bir kariyer için bu diziye ihtiyacı yok.Yerine başka kadın oyuncu getirirlerse rezilliğe iyice tüy dikmiş olurlar.
Piyasa 5-6 bölümde kalkan dizilerle doluyken kendisinin 20 bölümden kısa süren tek bir dizisi mevcut, o da Gülizar. O kariyerinin çok iyi olduğunu iddaa ettiğin Özge'nin ise 6-10 bölüm arası süren 3 dizisi var yanlış hatırlamıyorsam.ÖBGZK'dan 10 yıl sonra ilk kez bir dizi tutturmuştu, kendisi kaybeder. Onun yerine gelecek yüzlerce kadın oyuncu mevcut.
Senaryo vıcık vıcık aşklara çok müsait doğru.Yoo, hiçte öyle değil. Bir kere senaryo zaten buna çok müsait. Buradan san hiç malzeme çıkmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?