TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Bu bölüm benim en çok güldüğüm bölümlerden oldu...okadar güldüm ki artık kendimi kaybettiğim anlar oldu.
Safiye ve Gülben diyologları harika...

Safiye ve Nacinin buluştuğu an çok iyi işlenmiş...Gene harika göndermelerde cabası,sözler,diyologlar...

Sonuda kocaman soru işaretli bitti..Bakalım Bu Aşk Havasının verdiği iyi hal,Safiyenin son keşfine nasıl bir tepki vermesine neden olacak ve Nacinin çocuğu...bakalım nasıl bağlayacaklar.

En son nezaman izlemiştim hatırlamıyorum. Uzun aradan sonra en son bölüme bakayım dedim. Dizinin havası değişmiş ama olumlu yönde. Safiye'nin değişimini sevdim. Yalnız uzun zaman izlememiş olmama rağmen konularda hiç kopukluk hissetmedim.

Reactions: Aserat
Yorumlara biraz baktım da Naci iticisi ölüyor diye bir şeyler gördüm. 😱 Ölürse tekrar diziye başlayabilirim.

Reactions: kerem
Dizi, aşk dizisi olma yolunda ilerliyor. Son bölüm özellikle çok sıkıcıydı. İlk bölümler İnci & Han sahnelerinden yakınıyorduk, yerini geç de olsa Safiye & Naci ve Neriman & Ege ikilileri alacak gibi. Baymak üzere...

Ege ve Neriman'ı ayrı tutalım pls.

------

Yorumlara biraz baktım da Naci iticisi ölüyor diye bir şeyler gördüm. 😱 Ölürse tekrar diziye başlayabilirim.
Muhteşem olur, lütfen Naci ölsün.

Reactions: dreamy and Aserat
Sonunda lafıma geliyorsun sen de.

------

Muhteşem olur, lütfen Naci ölsün.
Ah nerede o günler..
Gerçi ölürse olan yine Safiye'ye olur ona da yazık.

Reactions: dreamy

Valla Safiye Naciyi izlemek o kadar çok güzel ki bir dakika saniye sıkılmıyorum ben

Ege ve Neriman’ın hikayesi daha klişe bence.

Sonunda lafıma geliyorsun sen de.
Gülben olayından sonra diziden hafif soğumuştum ama sonra konu kapanınca görmezden gelmiştim bu durumu. Bu sefer iyice sıkmaya başladı.

Valla Safiye Naciyi izlemek o kadar çok güzel ki bir dakika saniye sıkılmıyorum ben
Beni sıkıyor, dizi daha psikolojik ilerleyebilir... @The_Erinch

Reactions: kerem and Aserat
Ben sana pskolojik bir dram yaşatacam

Reactions: Angelica and dreamy

Seyirci Naci Safiye konusunu çok sevdi senaristte bu yönde gidiyor düşüncene saygı duyuyorum ama ben memnunum

Ama İnci ile Han ın hikayeside var Safiye öğrendi evlendiklerini
Ben daha çok dizinin aykırı yönünü seviyordum. Mesela Han’ın çöp toplamasını, Safiye’nin temizlik takıntılarını, Gülben’in dramını daha çok izlemek istiyorum...

Reactions: Angelica
Ben daha çok dizinin aykırı yönünü seviyordum. Mesela Han’ın çöp toplamasını, Safiye’nin temizlik takıntılarını, Gülben’in dramını daha çok izlemek istiyorum...

Doğru diyon kaç bölüm oldu Han unuttu çöp toplamıyor Safiye Naciyi görünce değişti işte duyguları ona herşeyi unutturdu

Saifye-Naci, Gülben-Esat, Han-İnci göreceğimize Ege-Neriman'ı görelim.

Şu gelecek bölümler daha iyi olacak gibi görünüyor, fragman umut verdi.