TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Düşünce yazmak yasaksa söyle yazmayayım ayrıca birşey dayatmıyorum kendi düşüncemi söylüyorum o kadar
------

Ya kitapla bir tutma bence bir uyarlama ve farklılıklar olacak onu bir tutmamak gerek bence
bilmiyorum ben beğendim ya

Reactions: kerem
Düşünce yazmak yasaksa söyle yazmayayım ayrıca birşey dayatmıyorum kendi düşüncemi söylüyorum o kadar
Düşünce yazarken karşı tarafı zorlayan bir tavrın var. İnci'yi sevmiyorum diyor ama sen de kendi düşünceni yazmakla kalmayıp Kerem'e dayatmaya çalışıyorsun. Mesela dün de dreamy Alev Alev konusunda Dilan'ı eleştirdi ama sen "ama TT oldu yaaa bence öyle değil" deyip zorla kendi fikrini göze sokmaya çalıştın. Özgür'ü de kaç kez bunalttın hangi birini sayayım. Hayatın dizilerden ve oyunculardan ibaret olabilir ama herkes senin sevdiğin şeyleri sevecek diye bir kaide yok.

Reactions: Gerekli24

Orda ne yazdım BENCE demişim dimi demek ki neymi dayatmıyormuşum kendi düşüncemi yazıyorum dimi eray bey senin gibi diziyi sevmiyorum diye eleştiri yazmıyorum dimi

Yoo değil. 2 saati doldurmak için ana konudan sapan bir karakter sadece.
Kendini kandırmaya devam et o zaman.

Daha önce dediğim şeyleri yine demicem ama farkındaysan dizideki karakterlerin yarısı İnci var olduğu için var. İncinin dedesi, babası, kardeşi, arkadaşı, eski sevgilisi, patronu vs vs ama başrol değil aynen.

Reactions: Gerekli24
İnci, Han var olduğu için var diyebiliriz o zaman?
Başrol olsa dahi 2 saati doldurmak için ana konudan sapan bir karakter olduğu gerçeğini değiştirmiyor, orjinalinde İnci diye biri yok çünkü. Bu da söylediğimi kanıtlar nitelikte zaten.

Orijinali diye bir şey yok yalnız.

İnci Han var olduğu var diyemeyiz çünkü İnci'nin Han'dan bağımsız olarak bir hikayesi var. Naci gibi başrol oyuncuyla olan aşkı dışında bir hikayesi olmasaydı evet yan karakter diyebilirdik.

Sen karakterini sevmiyorsun diye başrol olmaktan çıkmıyor oyuncu. Dizinin adının geçtiği her yerde, başrol olarak Farah'ın adı geçiyor. Jenerikte ilk önce Farah çıkıyor. Son bölümün kapağında bile Farah var direkt. Neyse bu gereksiz tartışma kapansın.

Neyse susuyorum, peki.

Her şeyiyle harika bir bölümdü. Dramı ağır değildi, o kadar eğlenceli sahneler vardı ki çok güldüm bu bölüm.
Gülben’in hayali aşırı iyiydi.

Naci ve Safiye sahnesi çook güzeldi.

Safiye gördü fotoğrafları, eski çatlak haline döner bu sinirle.
Tam gürültüsüz bir bölüm izledik diye seviniyordum haftaya olaylar olaylar.

Bu bölüm Ezgi Mola’nın yüzünde bir gariplik vardı filtre mi uygulamışlardı ne yapmışlardı anlamadım.

Reactions: STAR
İlk defa bir bölümünü 1 saat izledim...(Son 1 saatini)
Nedense Han ve Inci'yi bir türlü sevemedim..Diziyi bana izleten Safiye ve Naci oldu.
Gülben'in hayalinde olan sahneleri çok beğendim...
Safiye evli olduklarını öğrendi son sahnede.
Kaçan çocuğun Naci'nin çocuğu olduğunu öğrense daha kötü olur...Bu bölüm Safiye çok sakin çok güzeldi...Umarım eski haline dönmez...

Dönsün ki sürekli Naci diye oturup kalkmasın.
Tüm karakterleri mahvettiler bir adam uğruna.

Reactions: kerem
Katılmadan edemeyeceğim, esk havasını özlemeye başladım dizinin. Karakterler çok çabuk değişti.
Tamam Naci hobi olarak yine gelsin de takıntılarla ve travmalarla dolu bir ailenin tek gündemi bir anda o oldu resmen yazıktır.

Yoo hiç de mahvetmediler aksine keyifle izletiyor hala.

Hangi dizide karakterlerin mahvolduğu belli ama açmayacağım o konuyu tekrar seninle uğraşamam.
Şu an dizinin genel havası yüzünden öyle düşünüyorsun neyse ki rahatsız olan bir tek ben değilim.

Senin dışında herkes seviyor bence
Zaten nerede boş karakter varsa onu sever halkımız.

Reactions: kerem and xdragxx
Yahu ben bir şeyi beğenmedim mi direkt söyleyen biriyim zaten niye genel havadan dolayı bozmadı diyeyim.
Mesela bak yukarıda da dediğim gibi asıl Menajerimi Ara’daki çoğu karakter mahvedildi ve dile getirdim.

Ekin Atalar gelsin de ders alsın Deniz Madanoğlu’ndan.

Bilemiyorum artık hepiniz boş romantizmin peşine kapılmış gidiyorsunuz.