Aynen öyle, dizi de güzel ama ben orjinalini daha çok sevdim. Budayıcıoğlu'nun kalemi de iyiydi, kitap hakkındaki yorumunu bekliyorum o zaman.'Madalyonun İçi' romanından uyarlamaydı değil mi? Listeme alayım da 2021'de okurum.
Aynen öyle, dizi de güzel ama ben orjinalini daha çok sevdim. Budayıcıoğlu'nun kalemi de iyiydi, kitap hakkındaki yorumunu bekliyorum o zaman.'Madalyonun İçi' romanından uyarlamaydı değil mi? Listeme alayım da 2021'de okurum.
Bazen tek başına sırtlıyor diziyi,bugünde günlerden biriydi.Harika sahne. Normalde bu müzikaltı sahneleri sevmem ama çok yakışmış diziye ve sahneye...
Ezgi Mola.
Gerçekten öyle. Özellikle o klarnetin sesini duyup pencereden baktığı sahne harikaydı...Muazzam bir bölüm izledik özellikle Ezgi Mola efsane oynuyor...
İşte oldu dedim ki...Çıktı eskisi...... Umarım gerçekten boşanmışlardır...
------
Bazen tek başına sırtlıyor diziyi,bugünde günlerden biriydi.
Her sahnesi harika anamGerçekten öyle. Özellikle o klarnetin sesini duyup pencereden baktığı sahne harikaydı...
Doğruyu söylemek... Dokuz köyden kovulmak... Şimdi geldin mi lafıma.Son bölümünü beğenmeyen bir tek bendim herhalde. Safiye ile Naci neyse de İnci ile babasının sorunları 2 saati doldurmak dışında başka bir işe yaramadığı kesin. Gülben çok pasifti bu bölüm. Artık onunla Neriman'ın öne çıktığı sahneleri izlemek istiyorum. Esat ve Esra karakterleri de çok geri planda kalmış... @Özgür @Hazem @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat
Ne alaka?Doğruyu söylemek... Dokuz köyden kovulmak... Şimdi geldin mi lafıma.
Sonunda sen de rahatsız olmaya başladın.Ne alaka?
Ben yeri geldiğinde eleştirimi yapıyorum ama son bölümü Sadakatsiz'in aksine gerçekten beğenmedim. Naci de sıktı artık.
İşte sorun bu. Ben ana konu aile olmaya devam etsinler istiyorum. Sürekli Naci, Naci, Naci... Gelmez olaydı bu adam.Sonunda sen de rahatsız olmaya başladın.
Zaten İnci'nin hikayesini de Kırmızı Oda Boncuk'tan çalmışlar her hafta seviye düşürmeye devam ediyorlar.Kardeşlerin hikayesi diye başlayan iş Naci şova döndü yazık günah.
Twitter'da rahatsız olduğum kısımları anlatan çok güzel yorumlar bulmuştum. Bu gece onları da atarım ve sen de ne kadar haklıymışsın diyeceksin.İşte sorun bu. Ben ana konu aile olmaya devam etsinler istiyorum. Sürekli Naci, Naci, Naci... Gelmez olaydı bu adam.
İnci zaten gıcık bir karakter, Han'la başka bir yere yerleşip defolur giderler umarım.
Eskiden gereksiz gömüyordun ama bu bölüm eleştiriyi gerçekten haketti.Twitter'da rahatsız olduğum kısımları anlatan çok güzel yorumlar bulmuştum. Bu gece onları da atarım ve sen de ne kadar haklıymışsın diyeceksin.
Son bölümünü beğenmeyen bir tek bendim herhalde. Safiye ile Naci neyse de İnci ile babasının sorunları 2 saati doldurmak dışında başka bir işe yaramadığı kesin. Gülben çok pasifti bu bölüm. Artık onunla Neriman'ın öne çıktığı sahneleri izlemek istiyorum. Esat ve Esra karakterleri de çok geri planda kalmış... @Özgür @Hazem @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat
İşte sorun bu. Ben ana konu aile olmaya devam etsinler istiyorum. Sürekli Naci, Naci, Naci... Gelmez olaydı bu adam.
İnci zaten gıcık bir karakter, Han'la başka bir yere yerleşip defolur giderler umarım.
Yoo gerekli gömüyordum sadece siz fark etmiyordunuz.Eskiden gereksiz gömüyordun ama bu bölüm eleştiriyi gerçekten haketti.Hiç beğenmedim ya, atlaya atlaya izledim zaten.
Esat, Gülben'i soruyor sürekli. Tek güzel gelişme bu şimdlik.
İnci'nin babasıyla olan sahneleri zorlamaydı, ilgimi çekmedi benim. Bölümü doldurmak amaçlı olduğu çok belli.Herhalde sensindir keremcim bence çok güzel bölümdü ben incili sahneleride seviyorum
------
İnci gıcıkmı neresi gıcık
İnci'nin babasıyla olan sahneleri zorlamaydı, ilgimi çekmedi benim. Bölümü doldurmak amaçlı olduğu çok belli.
Niye sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki İnci'yi herkes sevmek zorunda mı.İnci'nin babasıyla olan sahneleri zorlamaydı, ilgimi çekmedi benim. Bölümü doldurmak amaçlı olduğu çok belli.
Niye sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki İnci'yi herkes sevmek zorunda mı.Safiye, Gülben ve diğerleri için ortalık yıkılıyor zaten onun için değil.
Normalde bende beğeniyorum ama son bölümde gerçekten sıkıldım ya. O yüzden bir hayal kırıklığı olmadı değil. Kitabı da okursan ne demek istediğimi anlarsın zaten.Valla ben beğendim twiiter her salı yıkılıyor beğenen çoktu
Yani, Ege ile Neriman bile Han ve İnci'den daha çok merak uyandırıyor. Bunu yorumlarda hep görüyorum mesela.Niye sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki İnci'yi herkes sevmek zorunda mı.Safiye, Gülben ve diğerleri için ortalık yıkılıyor zaten onun için değil.
Zaten cevap vermeyecektim ama bu hafta sürekli görünce dayanamadım çünkü millete onu bunu niye beğenmiyorsun diye kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyorsun. Herkes senin sevdiğin dizileri, oyuncuları vs. sevmek zorunda değil ama sen sürekli "ama o öyle değil yaaa" diye karşı çıkıyorsun insanları rahat bırak.Sana birşey demiyim diyorum susuyorum keremle konuşuyorum sen niye karışıyorsun pardon da
İşte hep bizim senaristlerin halt yemesi.Normalde bende beğeniyorum ama son bölümde gerçekten sıkıldım ya. O yüzden bir hayal kırıklığı olmadı değil. Kitabı da okursan ne demek istediğimi anlarsın zaten.
Yani, Ege ile Neriman bile Han ve İnci'den daha çok merak uyandırıyor. Bunu yorumlarda hep görüyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?