TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Harika sahne. Normalde bu müzikaltı sahneleri sevmem ama çok yakışmış diziye ve sahneye...

Ezgi Mola.

Reactions: The_Erinch
Muazzam bir bölüm izledik özellikle Ezgi Mola efsane oynuyor...
İşte oldu dedim ki...Çıktı eskisi...... Umarım gerçekten boşanmışlardır...
------

Harika sahne. Normalde bu müzikaltı sahneleri sevmem ama çok yakışmış diziye ve sahneye...

Ezgi Mola.
Bazen tek başına sırtlıyor diziyi,bugünde günlerden biriydi.

Gerçekten öyle. Özellikle o klarnetin sesini duyup pencereden baktığı sahne harikaydı...

Reactions: The_Erinch
Son bölümünü beğenmeyen bir tek bendim herhalde. Safiye ile Naci neyse de İnci ile babasının sorunları 2 saati doldurmak dışında başka bir işe yaramadığı kesin. Gülben çok pasifti bu bölüm. Artık onunla Neriman'ın öne çıktığı sahneleri izlemek istiyorum. Esat ve Esra karakterleri de çok geri planda kalmış... @Özgür @Hazem @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat

Doğruyu söylemek... Dokuz köyden kovulmak... Şimdi geldin mi lafıma.

Ne alaka?

Ben yeri geldiğinde eleştirimi yapıyorum ama son bölümü Sadakatsiz'in aksine gerçekten beğenmedim. Naci de sıktı artık.
Sonunda sen de rahatsız olmaya başladın.

Zaten İnci'nin hikayesini de Kırmızı Oda Boncuk'tan çalmışlar her hafta seviye düşürmeye devam ediyorlar.
Kardeşlerin hikayesi diye başlayan iş Naci şova döndü yazık günah.

Reactions: kerem
İşte sorun bu. Ben ana konu aile olmaya devam etsinler istiyorum. Sürekli Naci, Naci, Naci... Gelmez olaydı bu adam.

İnci zaten gıcık bir karakter, Han'la başka bir yere yerleşip defolur giderler umarım.

İşte sorun bu. Ben ana konu aile olmaya devam etsinler istiyorum. Sürekli Naci, Naci, Naci... Gelmez olaydı bu adam.

İnci zaten gıcık bir karakter, Han'la başka bir yere yerleşip defolur giderler umarım.
Twitter'da rahatsız olduğum kısımları anlatan çok güzel yorumlar bulmuştum. Bu gece onları da atarım ve sen de ne kadar haklıymışsın diyeceksin.

Reactions: Gerekli24 and kerem
Twitter'da rahatsız olduğum kısımları anlatan çok güzel yorumlar bulmuştum. Bu gece onları da atarım ve sen de ne kadar haklıymışsın diyeceksin.
Eskiden gereksiz gömüyordun ama bu bölüm eleştiriyi gerçekten haketti.
Hiç beğenmedim ya, atlaya atlaya izledim zaten.

Esat, Gülben'i soruyor sürekli. Tek güzel gelişme bu şimdilik.

Reactions: Aserat and Angelica

Herhalde sensindir keremcim bence çok güzel bölümdü ben incili sahneleride seviyorum

------

İnci gıcıkmı neresi gıcık

Eskiden gereksiz gömüyordun ama bu bölüm eleştiriyi gerçekten haketti.
Hiç beğenmedim ya, atlaya atlaya izledim zaten.

Esat, Gülben'i soruyor sürekli. Tek güzel gelişme bu şimdlik.
Yoo gerekli gömüyordum sadece siz fark etmiyordunuz.
Neyse yavaş yavaş doğru yolu bulacaksın sen de.

İnci'nin babasıyla olan sahneleri zorlamaydı, ilgimi çekmedi benim. Bölümü doldurmak amaçlı olduğu çok belli.
Niye sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki İnci'yi herkes sevmek zorunda mı.
Safiye, Gülben ve diğerleri için ortalık yıkılıyor zaten onun için değil.

Niye sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki İnci'yi herkes sevmek zorunda mı.

Sana birşey demiyim diyorum susuyorum keremle konuşuyorum sen niye karışıyorsun pardon da

Valla ben beğendim twiiter her salı yıkılıyor beğenen çoktu
Normalde bende beğeniyorum ama son bölümde gerçekten sıkıldım ya. O yüzden bir hayal kırıklığı olmadı değil. Kitabı da okursan ne demek istediğimi anlarsın zaten.

Yani, Ege ile Neriman bile Han ve İnci'den daha çok merak uyandırıyor. Bunu yorumlarda hep görüyorum mesela.

Reactions: Aserat
Sana birşey demiyim diyorum susuyorum keremle konuşuyorum sen niye karışıyorsun pardon da
Zaten cevap vermeyecektim ama bu hafta sürekli görünce dayanamadım çünkü millete onu bunu niye beğenmiyorsun diye kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyorsun. Herkes senin sevdiğin dizileri, oyuncuları vs. sevmek zorunda değil ama sen sürekli "ama o öyle değil yaaa" diye karşı çıkıyorsun insanları rahat bırak.

İşte hep bizim senaristlerin halt yemesi.

Reactions: Gerekli24 and kerem