'Masters of Sex' Dizisi Sona Erdi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

'Masters of Sex' Dizisi Sona Erdi!

Showtime kanalında yayınlanan Masters of Sex'ten kötü haber geldi.

Başrollerini Michael Sheen ve Lizzy Caplan’ın paylaştığı yapım, geçtiğimiz aylarda yayınlanan 4. sezon reytinglerinin çok düşük olmasından dolayı sona erdirildi. Showtime dizinin yeni sezonunu (5. sezon) onaylamadı.

Dizi, tıp tarihinin en çok ses getiren çalışmalarından birine imza atan Dr. William Masters ve Virginia Johnson’ın hayat hikayesinin uyarlamasıydı.
Orijinal formatta oku

Tövbe bismillah.kiyamet kopma sebebi isme bak
Devam etmediği eyi oldu zaar. gök başımıza dusecekti yoğusa

Gereksiz uzatmadıkları iyi olmuş. Seviyordum bu diziyi ya devam etsem mi diye düşünmedim değil. Bir çılgınlık yapıp 1-2 bölümlük dönüş yoklaması yapabilirim.

Üçüncü sezon sonunda bırakmıştım, ucu açık final yapmamış belki kalan 1 sezonu tamamlarım.

ben bunu izleyememiştim dizi ismine bakılınca direk arkadaşların aklına ben geliyorum ama ben bu diziyi sevmedim
bir bölüm izleyip terkettim diye hatırlıyorum? oyuncular soğuk geldi soyunmaları ortamı ısıtmaya yetmedi

sonlandırılması dizinin @sürgünüm gibi vefakar ve cefakar izleyicileri adına üzücü tabi
)

Gereksiz uzatmadıkları iyi olmuş. Seviyordum bu diziyi ya devam etsem mi diye düşünmedim değil. Bir çılgınlık yapıp 1-2 bölümlük dönüş yoklaması yapabilirim.
bak işte @Tolstoyevski dizinin bir seveni daha varmış
) yani ben yokum diziyi sevenler arasında? yanlış tahminde bulundun
)

İlk birkaç bölüm bana da soğuk gelmişti ama izleyince hiç öyle olmadığını gördüm.
Dizi kesinlikle çok güzel ama 2 - 3 sezon için. Sonrasında tekrara bağlıyor.

İlk birkaç bölüm bana da soğuk gelmişti ama izleyince hiç öyle olmadığını gördüm.
Dizi kesinlikle çok güzel ama 2 - 3 sezon için. Sonrasında tekrara bağlıyor.
başrolde at gibi bir kadın vardı çok antipatik gelmişti bana
hatta yorumlardada söylemiştim başrolle bir bağ kuramasam başroldeki kız bile olsa tüm bölüm boyunca donsuz dolaşsa yinede izlemem
)

başrolde at gibi bir kadın vardı çok antipatik gelmişti bana
hatta yorumlardada söylemiştim başrolle bir bağ kuramasam başroldeki kız bile olsa tüm bölüm boyunca donsuz dolaşsa yinede izlemem
)
Şu anda Rectify dizisinde oynayan Chloe, 'Masters of Sex'te başrollerden biriydi. Gayet sıcacık, sen de bazı dizilere karşı önyargı var.

Şu anda Rectify dizisinde oynayan Chloe, 'Masters of Sex'te başrollerden biriydi. Gayet sıcacık, sen de bazı dizilere karşı önyargı var.

chloe sıcaklar arasında bir ara soğuk olarak süper gidiyor
ama her karakter chloe gibi buz keserse o diziden uzak durmak lazım

chloe sıcaklar arasında bir ara soğuk olarak süper gidiyor
ama her karakter chloe gibi buz keserse o diziden uzak durmak lazım

Vaktin olduğunda Fringe'ye bakmanı tavsiye ederim ama @OzaN gibi bilim kurgu sevmiyorsan uzak durman daha hayırlı olur

Vaktin olduğunda Fringe'ye bakmanı tavsiye ederim ama @OzaN gibi bilim kurgu sevmiyorsan uzak durman daha hayırlı olur
bir izlemem lazım ilk bölümleri şu an net bişey söyleyemiyorum sevip sevmeyeceğime dair
bilimkurguda bazen frrekansı tutturuyorum konuyla bazen çok ayrı düşüyoruz şansa artık hangisi denk gelirse

İlk sezonda bi kaç bölüm bakmıştım. Çok devam edilecek cinsten degil

Üçüncü sezon sonunda bırakmıştım, ucu açık final yapmamış belki kalan 1 sezonu tamamlarım.
Hemennnn devam ediyorsun. Daha geçenlerde bana fırça adıyordun "ben dizileri yarıdan bırakmam" diye

İlk sezonda bi kaç bölüm bakmıştım. Çok devam edilecek cinsten degil

Hemennnn devam ediyorsun. Daha geçenlerde bana fırça adıyordun "ben dizileri yarıdan bırakmam" diye
Sana fırça haddimize mi düşmüş.
Başka var mı hatırlamıyorum bugüne kadar yarıda bıraktığım (yarı da sayılmaz dörtde üçünü izlemişim) tek dizi. Dizi tekrara düşünce mecbur kaldım, yoksa forumda tek başıma bitirdiğim birçok dizi oldu.

Sex=cinsiyet demek fakir beyinler cahil akıllar !! üzüldüm