MasterChef Türkiye'de Yaşanan Diskalifiye, İzleyicilerin Tepkisini Topladı!

Seneye yanına aldı bile Uğur'u. En kötü Survivor'a aşçı olarak alır onu.

1 haftadır salondan odaya geçerken bu adamı görüyordum televizyonda, meğerse sırf reyting yüzündenmiş.

---

Acun'un kişisel bilgisayarı:

1. Dosyalarım
1.2. Şovmenlik
1.2.1. Yardımlar/bağışlar
1.2.1.1. Şovmenlik
1.3. Salt Şovmenlik

Son düzenleme:
Reactions: Gerekli24
Bence bunları gördüler reyting içinde bu zamana kadar beklettiler. İki tarafın da yaptıkları çok ayıp.

Böyle bir şey yarışmadan önce yapılmalı yani ilk başta olmamalıydı şimdi böyle olması saçma olmuş ama çoğu kişi Acun ve oradaki bir şefe kızmış kendi hayatları sanki çok iyi gibi orada insanlık dersi verip şov yapıyor diye ama konudan uzağım zaten izlemediğim bir yarışma

Zamanında Acun baba de lan diye duvarda elek mi olur şarkısıyla hafızalara kazınan arkadaşı jet hızıyla proğramdan yok eden acun bey haftalar öncesinden paylaşım yaptığı adamı stüdyoda 80milyona rezil ederek gönderdi bide açıklama yapmış çocuk kendisi ifade etme özgürlüğü sunduk diye demiyor ki 80milyona rezil etmeden piar yapmadan gönderemem diye yazık çok yazık.
Bende genç ve ergenliğimde birsürü hata yaptım ama 80milyona lanse edemez kimse Uğurun sonuna kadar arkasındayım arkasındayız.

Reactions: Angelica
Ek olarak Acun Ilıcılanın Sosyal medya ekibine tüküreyim 4 ay boyunca hiçbir yarışmacıyı Stolklamayıp 4 ay sonra ortaya böyle bir şey atmak projeden öte bir şey değildir.

Eğer Uğurun twitleri ortaya çıktıktan sonra Acun bir tepki vermeseydide...Gene linç yerdi..
O nedenle benim adıma balon muhabbetler bunlar..
Hele böyle TV8 silerken reismler falan atılıyor ya... Sesli kahkaha atıyorum.

Bu arada dün Doğduğun Ev Kaderindir TV8 in dizisi; AB de ilk kez 3.lüğe yükseldi..

Masterchefde 2 gündür Total de aynı oranları alıyor AB de düşme yaşıyor.....

Burada ki bana göre tek yalnış taraf Uğurun dakkalarca ekranda tutulması oldu... Onun dışında baktım ve geçtim.