Kimsenin karşılıklı anlaşarak kendisini bu duruma düşüreceğini düşünmüyorum hocam. Yarışma öncesi sözleşme imzalamıştır ve bir haftadır ne yaşarsa yaşasın sesini çıkaramamıştır muhtemelen. Ki dediğim gibi attığı tweetler doğru değil, o konuda hemfikirim ama o tweetlerin ortaya çıkmasından sonra bunlar yaşanmamalıydı.
Survivor’la, Nihat Doğan’la falan karşılaştırılmasına hiç katılmıyorum. Ne Survivor’da herhangi bir yarışmacıya, ne de Nihat Doğan’a bu şekilde bir muamele uygulanmadı bugüne kadar. Tamamen kişiye, kişinin arkasındaki güce göre muamele. @mesmeso61 de belirtmiş yukarıda, Yasin’e böyle bir şey asla yapamadı geçen sene mesela.
Seneye yanına aldı bile Uğur'u. En kötü Survivor'a aşçı olarak alır onu.Hocam benim Acun'u sevmediğimi biliyorsun zaten. Acun kendi işine nasıl geliyorsa öyle davranacak bir tip. Nihat Doğan sence Özgecan olayından sonra yarışmaya alınmalı mıydı mesela ben diyorum ki bu Acun denen adam olayı unutturup aldı 1-2 sene sonra. Aynısını buna da yapacak bakın görün.
Düştüğü durumda bir şey yok bence aksine herkes bu çocuğa düşmanken birçok kişi savunur hale geldiAslında çocuk aklanmış oldu. 2018'de attığı twitler ortadayken herkes 8-9 sene önce daha çocuktu diyorlar
Konu ne ben bilmiyorum?farklı ücretler alıyorsunuz denmesine yalan iftira demiş ama belediye kendi açıkladı biz bu kadar para verdik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?