MasterChef Türkiye'de Finalistler Belli Oldu!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
MasterChef Türkiye'de Finalistler Belli Oldu.png

TV8'in haftalardır ilgiyle takip edilen yemek-yarışma programı MasterChef Türkiye'de sona gelindi, finalistler belli oldu.

"Final Haftası" adı altında pazartesi akşamından itibaren yayınlanan bölümlerde Barbaros, Serhat ve Emir finale kalabilmek adına yarıştılar. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde MasterChef Türkiye'nin bu sezonki ilk finalisti Barbaros oldu. Bu akşam yayınlanan bölümde ise Emir ve Serhat, yarışmanın ikinci finalisti olabilmek için mücadele ettiler. Bu mücadelenin sonucunda Serhat, MasterChef Türkiye'nin bu sezonki ikinci finalisti, aynı zamanda da Barbaros'un rakibi olmuş oldu.

Ayrıca yarışmanın final bölümü Exxen'de değil, TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye'nin bu sezonki finali, iki bölüm şeklinde Cumartesi ve Pazar akşamları 20:00'da TV8'de!

Geçen gittiğim bir yerde yarı final eşleşmesini izlemiştim. Bu ikili beklenen gelişme.
Barbados hakkında aylar önce bir yorumum vardı. Sonra onu bulup bakacağım ama daha ozaman anlamıştım sonlarda olacağını :A

Geçen yazmıştım, Barbados çok kilo almış ve bunu izlerken söylediğimde, arkaşadım onun 15 kilo aldığından söz ettiğini demişti. Anlaşılan bol bol yiyordu yarışırken :A