Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
MasterChef.jpg

MasterChef Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu belli oldu.

Bu sezon baştan sona büyük bir ilgiyle takip edilen yemek yarışma programı Masterchef Türkiye, cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan büyük finaliyle bu sezonluk ekran macerasını sonlandırdı.

Barbaros ve Serhat'ın karşı karşıya geldiği büyük finalde şampiyon, şeflerin oylarıyla belirlendi. Bu oylama neticesinde MasterChef Türkiye'nin 2020 sezonu şampiyonu Serhat Doğramacı oldu.

Serhatı tebrik ederim.
Zaten bilgisi ve bir altyapısı vardı, ilerisi için umarım başarılı bir Şef olacaktır.

Final hayalkırıklığı oldu.... 6 ay saatlerce çekim yapan,bir evde yaşayan yarışmacılar yoktu...Pandemi süreci,yasaklar falan en azından canlı görüntülü bağlansalardı.
Yarışmacıları içeren VTR yoktu.

Sönük geçti final. Ama gene 10-15 bandı rating alacaktır.

Haydi bakalım Exxende Jr izlemeye devam.

2021 de görüşürüz :A

İki isim de hak etti. Serhat'ın final tabağı daha iyi görünüyordu ama, tebrikler.

Hak eden kazandı. Final tabağı baya gösterişliydi.
------

Serhatı tebrik ederim.
Zaten bilgisi ve bir altyapısı vardı, ilerisi için umarım başarılı bir Şef olacaktır.

Final hayalkırıklığı oldu.... 6 ay saatlerce çekim yapan,bir evde yaşayan yarışmacılar yoktu...Pandemi süreci,yasaklar falan en azından canlı görüntülü bağlansalardı.
Yarışmacıları içeren VTR yoktu.

Sönük geçti final. Ama gene 10-15 bandı rating alacaktır.

Haydi bakalım Exxende Jr izlemeye devam.

2021 de görüşürüz :A
Hangi günler yayınlanacak acaba.

İkisi de sonuna kadar hak ediyordu ama Serhat dediği gibi kolay bir şekilde kazandı. Sonunda yaptığı konuşmada neden şampiyon olduğunu bir kez daha gösterdi. Barbaros kazanmış olsaydı sonda heyecandan cümle bile kuramazdı.

İkisi de sonuna kadar hak ediyordu ama Serhat dediği gibi kolay bir şekilde kazandı. Sonunda yaptığı konuşmada neden şampiyon olduğunu bir kez daha gösterdi. Barbaros kazanmış olsaydı sonda heyecandan cümle bile kuramazdı.
Serhatın ağzı daha iyi laf yapıyordu, Barbo hep çok ve boş konuşan taraftı :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Şimdi adamın soy ismini konu sayesinde gördüm. Adamın soy isminden belki zaten şef olduğu

İzlemedim ama çok olumlu yorumlar gördüm. Galiba ilk kez, birbiri ile iyi anlaşan ve birbirinin başarısı ile mutlu olan finalistler denk geldi. Serhat'a tebrikler ve Barbaros'a da bol şans. Eminim o da iyi yerlere gelecektir.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Mutfakta yemek yapma yarışması neden bu kadar ilgi gördü hiç anlamadım, ama dünyada da ilgi görüyor bu format. Alt tarafı yemek yani, ne heyecanı olabilir ki? Survivor bir, yemek programı iki bunların bu devirde bu kadar ilgi toplaması çok ilginç.

Mutfakta yemek yapma yarışması neden bu kadar ilgi gördü hiç anlamadım, ama dünyada da ilgi görüyor bu format. Alt tarafı yemek yani, ne heyecanı olabilir ki? Survivor bir, yemek programı iki bunların bu devirde bu kadar ilgi toplaması çok ilginç.
15 dakika izlesen anlarsın hocam :A Yemek değil savaşta gibi hareket ediyorlar çünkü. Bir tane sinirli bir şef var bir de adam iticilikte de şef. Her şeye bağırıyor çağırıyor ulan altı üstü yemek yapıyor insanlar ne bu sinir? :A