Benim buralarda olmadığım akşam MasterChef hakkında ne güzel sohbet etmişsiniz
Özendim valla
Normalde bu konu çok ıssız oluyor.
@RüzgarGülü @The_Erinch
Estağfurullah
Saygı çerçevesinde herkes fikrini söylemekte özgür. Zübeyde'yi sevmiyor olmanda hiçbir sorun yok. Benim dediğim 3 kaptanlığının hepsinde takımının 3-0 kazanması ve 2024'te bunu ondan başka kimsenin henüz başaramamış olması kayda değer bir şey. Bu, onun takım üyelerini oyunlarda iyi organize ettiğini, iyi yönlendirdiğini gösteriyor. Bence Zübeyde "lider ruhlu" idi. Ki şefler ve diğer yarışmacı arkadaşları da bunu söylüyorlar
Hakkımdaki güzel analizin için teşekkür ederim. Çok isabetli bir tespit yapmışsın
Aynen katılıyorum. İlk haftalarda ben de hoşlanmıyordum kendisinden. Çok sessiz ve sürekli arka planda kalıyordu. Ama gördük ki insanlar şans bulduklarında yeteneklerini gösterip ön plana çıkabiliyorlarmış
Güçsüz ve zayıf olarak görülen Zübeyde, son birkaç haftadır en iddialı yarışmacıların "rakibim" dediği biri hâline gelmişti.
Çok teşekkür ediyorum
Seninle seviyeli bir tartışma ve fikir alışverişinde bulunabildiğim için mutlu oluyorum. Çünkü günümüzde neredeyse hiç kimse diğer insanların meramını ve düşüncelerini dinlemeye/okumaya sabır göstermiyor. Karşılıklı olarak bunu başarınca gerçekten mutlu oluyorum.
Bu arada MasterChef'te sadece Zübeyde konusunda ortak noktada buluşamadık yahu
Başka bir şey var mıydı, ben hatırlamıyorum
Forumda sohbet ettiğim, anlaşabildiğim isimlerdensin
@The_Erinch
Katılmıyorum
Zübeyde'nin başarısını destekleyip takdir etmem onun kadın olmasından dolayı değil, olamaz da
Hayatın her alanında kadın-erkek eşitliğine inanan biriyim. 3 kaptanlığının tamamında takımı 3-0 kazanan bir erkek olsaydı da aynı şekilde yazar ve takdir ederdim.