Daha çok çalışman lazım basit numaralar bunlarSenin ilgi alanınmış öyle diyor herkesler.
Daha çok çalışman lazım basit numaralar bunlarSenin ilgi alanınmış öyle diyor herkesler.
Basitlikten dem vuruyordun ne oldu şimdi. Ayyy kendinle çelişiyorsun resmen yazık sana. ssDaha çok çalışman lazım basit numaralar bunlar
Yaşam tarzı ya da iş yapış şekli basit olabilir entrika basit olamazBasitlikten dem vuruyordun ne oldu şimdi. Ayyy kendinle çelişiyorsun resmen yazık sana. ss
Hadi oradan ayol sen ne anlarsın entrikadan.Yaşam tarzı ya da iş yapış şekli basit olabilir entrika basit olamaz
Heyatım bu ikisinin de değişik bir ilişkileri varHadi oradan ayol sen ne anlarsın entrikadan.
Girdi işte potayaYa kardeşim atsanıza Eren’i potaya, bütün 2021 size karşı birlik olmuş siz üç kişi bir olup Eren’i potaya atamıyorsunuz ki hak etmiş girmeyi. Yarışma başından beri Batuhan’ın doğru düzgün oyu yok bir tane.
Girdi de son raddede girdi, en başta direkt atmaları gerekiyordu.Heyatım bu ikisinin de değişik bir ilişkileri var@Angelica büyü yapmış mutlu olmasınlar diye
------
Girdi işte potayaumarım bu akşam da 2021 den biri girer
Sinsi Tahsin son 7 ye direkt kaldıGirdi de son raddede girdi, en başta direkt atmaları gerekiyordu.
Eline sağlık.Heyatım bu ikisinin de değişik bir ilişkileri var@Angelica büyü yapmış mutlu olmasınlar diye
------
Tühhh sana yakalandım mı ya🤣🤣Heyatım bu ikisinin de değişik bir ilişkileri var@Angelica büyü yapmış mutlu olmasınlar diye
------
yaşlılık işte iz bırakıyon hep 10 yıl nce daha profesyoneldinTühhh sana yakalandım mı ya🤣🤣
Kuz senin cia lar kuzum Esra ceketi aldı son 5 e kaldı diyorTühhh sana yakalandım mı ya🤣🤣
Üff Sergen üfffKuz senin cia lar kuzum Esra ceketi aldı son 5 e kaldı diyorbakalım 4.aday Sergen olacak dedi o olursa inanabiliriz buna @The_Erinch
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Buna ne söylesem az.Kız sen mi söylüyon şarkıyı
Zaten yarışmayı halen izliyorsam nedeni kuzum..Kuz senin cia lar kuzum Esra ceketi aldı son 5 e kaldı diyorbakalım 4.aday Sergen olacak dedi o olursa inanabiliriz buna @The_Erinch
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @eemre @Carpe Diem @cookies örnek almalıZaten yarışmayı halen izliyorsam nedeni kuzum..
Umarım ceketi almışdır ☺️☺️
Maşallah Esracığıma😍
https://twitter.com/x/status/1739036439264837816------
@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @eemre @Carpe Diem @cookies örnek almalı
Kim der kuzum ablanın 28-29 yaşında oğlu var diye45 inden sonra açıldı ablam
https://twitter.com/x/status/1739032680451150018
@12.Adam @Yakamoz-Asi @ozmoturk @offensive @batuhankaralar @Özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?