MasterChef Türkiye 2025 Şampiyonu Belli Oldu! | TV8

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,864
Puanı
1,060
masterchef-sezer-kimdir-masterchef-turkiye-finalisti-sezer-dirican-in-hayati-ve-kariyeri.webp

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu!

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun şef jüriliğini üstlendiği Acun Medya imzalı yarışma programının bu sezonki şampiyonu Sezer Dirican oldu.

Bilindiği gibi finale kalan bir diğer isim Özkan Akan olmuştu.

Yine Survivor gibi istatistik sonuncusu kupayı almış. X'te herkes tepkili. Nisa olayı gibi yani. Seneye büyük düşüş gelecektir.

Vay be şaşırtıcı isimler finale kaldı ve hala şaşırıyoruz. Canlıda da biraz baktım ama reklam çıkınca direk kapattım bayıyor reklamlar artık :D

Helal olsun, yine nokta atışı yapmışsın.
O zaman Sanada tebrikler :A
Teşekkürler :Z Adamın tipi, duruşu, aurası şampiyonum diye bağırıyor :A Bana da o hissiyatı verdi ve nokta atışı yapmış oldum :A

Dün Sezer 2 puan gerideyken canlı yayında kız arkadaşı onun şampiyon olacağından eminim demişti :A Güven veriyor adam :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Teşekkürler :Z Adamın tipi, duruşu, aurası şampiyonum diye bağırıyor :A Bana da o hissiyatı verdi ve nokta atışı yapmış oldum :A

Dün Sezer 2 puan gerideyken canlı yayında kız arkadaşı onun şampiyon olacağından eminim demişti :A Güven veriyor adam :A
Eski paylaşımlarına baktım, herkesi düz açıklarken bunda yorum yapmışsın. Liderlik ruhuna işlemiş diyelim :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Eski paylaşımlarına baktım, herkesi düz açıklarken bunda yorum yapmışsın. Liderlik ruhuna işlemiş diyelim :A
Ne güzel övgüler duyuyorum senden maşallah :A Liderlik içimde var yani napayım, liderlik ışığı gördüğüm zaman hemen fark ederim :A

• Güldürdün
Aaa bu kim ayol, Barış oğlan vardı dövmeli o neden kazanamadı? :(
Hak eden kazandı :Z En çok kaşık alan, en çok bireysel dokunulmazlık alan isimlerdendi Sezer. Takımdan çok kendine oynadı tabii, bu stratejisi de onu şampiyon yaptı :A

Sezer ve Barış kavgalıydılar ama barıştılar :A

Barış’ı severdim ben, kimseye eyvallahı yoktu :A Gruplaşmalara karşı duruşu vardı :A Yedeklerden girip sonlara kadar kaldı ama şeflerin ve Acun Medya’nin finalist adaylarından değildi belli ki :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: serhatt and 12.Adam
Hak eden kazandı :Z En çok kaşık alan, en çok bireysel dokunulmazlık alan isimlerdendi Sezer. Takımdan çok kendine oynadı tabii, bu stratejisi de onu şampiyon yaptı :A

Barış’ı severdim ben, kimseye eyvallahı yoktu :A Gruplaşmalara karşı duruşu vardı :A Yedeklerden girip sonlara kadar kaldı ama şeflerin ve Acun Medya’nin finalist adaylarından değildi belli ki :A
Ayla’ya da kıymışlar beklendiği gibi 😡

Aman kız kendini bize ispatlamıştı. Sizde olmasada olur :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Ayla’ya da kıymışlar beklendiği gibi 😡

Aman kız kendini bize ispatlamıştı. Sizde olmasada olur :A
Ayla 9.olarak elendi, bekliyorduk zaten :A Sen İsveç'in ikincisisin ama burası Türkiye demeleri gerekiyordu ona :A

Aynen kendini sizde ispatlamıştı zaten, bizde olmasa da olur :A

• Güldürdün

Son kaça kaldı oğlan? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam