Master CHEF 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Show Tvnin sevilen yarışması Master CHEF yeni sezonuyla çok yakında ekranlarda olacak. Ancak ENDEMOL ile Show Tvde Wipeout gerginliği yaşanınca bu yarışmanın hangi kanal olacağı merak konusu oldu. Jurileriyle dikkat çeken yarışma Master CHEF yeni sezonunda Star Tvde olması bekleniyor. Yarışmanın mart ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

İzlerim zaten o saatlerde de pek bir program olmuyor oluyorsada hep kadın programları :D

Show Tv'de su an Beni Affet var ve Beni Affet Show Tv'de o saatte yayinlanmaya devam eder.. Bu program muhtemelen Star Tv veya FOX'ta yayinlanir.. Su an Endemol ve FOX zaten is birligi yapiyorlar; Varmisin Yokmusun

Şu anlık Star gözüküyor o aralar ATV'de Esra Erol oluyor Kanl D'de Arka Sokaklar oluyor bencede Star'da olur program :smile:
çok yanlış olur yya.. keşke showda olsa... zaten showda olsa bile nerde olcakkii? bilemiyoırrum artık ama showun rengine çok yakışıyodu bu program... starda kırmızı gösteriyo herşey 😛

çok yanlış olur yya.. keşke showda olsa... zaten showda olsa bile nerde olcakkii? bilemiyoırrum artık ama showun rengine çok yakışıyodu bu program... starda kırmızı gösteriyo herşey 😛

Bende aynen senin gibi düşünüyorum bencede çok yakışıyor Show TV'ye bende diyordum ki böyle şeyleri sadece ben mi düşünüyorum :D

Bende aynen senin gibi düşünüyorum bencede çok yakışıyor Show TV'ye bende diyordum ki böyle şeyleri sadece ben mi düşünüyorum :D

herkes düşünüyoki aynı şeyleri hatta dile getirenlerde oluyo bnce kanallar içerisinde en düzgünü show.. kanal d de çok parlak olduğu için renkler matlaşıyo.. atv ve starda logosunu yansıtıyo biri turuncu biri kırmızı... foxunda kanal dyle baya benziyo renkleri zaten :D

herkes düşünüyoki aynı şeyleri hatta dile getirenlerde oluyo bnce kanallar içerisinde en düzgünü show.. kanal d de çok parlak olduğu için renkler matlaşıyo.. atv ve starda logosunu yansıtıyo biri turuncu biri kırmızı... foxunda kanal dyle baya benziyo renkleri zaten :D

Birde şimdi Muhteşem Yüzyıl Star'a geçti şimdi bakalım dizi Star'da nasıl duracak acaba ? :D

Birde şimdi Muhteşem Yüzyıl Star'a geçti şimdi bakalım dizi Star'da nasıl duracak acaba ? :D
izlemeyi şahsen düşünmüyorum.. zaten daha önce dile getrdim.. bn ezeldede öyleydim.. atvde olunca kesn fişini çektim.. bnm için kanal deiştiren bi dizi biter...

Batuhan olursa izlemem ben sahsen.. Hiç sevmem onun jüriligini..

bnce showda olmalıydı........ ama yer yok ayrıca endemollede tartışmış.. off. .S.S