Maskeli Fedai Polat Alemdar mı?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Polat Alemdar'ın cenazesi Abdülhey ve Cahit tarafından Türkiye'ye getirildi. Polatın aslında ölmedigi tezine göre Abdulhey ve Cahit Polat'ın oyununun içinde. Polat Alemdar'ın öldüğü Türkiye'de ses getirirken, dizi süresince Polat 'ın cesedi görünmemesı Polatın ölmedigi tezinin kuvvetlenmesine neden oldu Savcı Leyla Polat'ın ölüm üzerine basın toplantısında İhtiyar Heyeti'ni deşifre etsede . İhtiyar Heyeti bu haberin gazetelere çıkmasına engel olurken kendi içlerindeki hainin Sencer Bey olduğu meydana çıktı..

Maskeli Fedai Polat Alemdar mı?

Polatın olmedigi tezine göre Dizide maskeli fedainin Polat Alemdar'ın olabileceği sosyal medyada iddia edildi. Leyla salona girdıgi sırada , Faruk bey'in başına silah dogrultan "maskeli" şahıs Faruk Bey'i kaçırmaya kalkınca Leylanın Silahiyla Pelerinli maskeli şahısı omzundan vurdu. Buna rağmen maskeli şahıs Faruk bey'i de kaçırmayı başardı.

bence kesin polat eğer polat değilse pana tarihi bi vole vurur ama kesin polat

valla bence deıl herkes böyle düşünsün diye maske taktırmışlardır yıne herkesı ters köşe yapacaklar

aga polat nerde o zaman :D o adam kim :D neden mematinin katilinin peşine düştü :D kesin polat

Bence Polat Çünkü Polat 10 Yıl Ölmedi Böyle Ölmez Ölemez .
Maskeli Fedai İllumunatiyi Aklıma Getirdi :D

bence polat cıkarsa cok yavan olur buarada hep terse yatırıyor pana fılm bunuda dıkkate al derım

peki polat değil diyenlerin açıklaması ne merak ediyorum
yav polat tabi ölmez polat olmadan vadi nasıl olabilir ki vadide olmazsa olmaz tek karakter polattır memati bile gitti son gaz ama polat olmadan kurtlar vadisi diye bişey olamaz

diziyi dün izlemedim hiç konuyu bilmiyorum. ama yine iki vadıcı bu konuyu açarken ceza almış. ondan açtım daha fazla ceza alınmasın diye :)))

orjinal habere biraz kendi yorumumu kattım.

haberden anladıgım leyla Polatın olmedigini bilmiyor. zaten maskeli adam polat . leyla sevdiği adamı vuruyor. bu kurtların romantizmi ışte :)))))) ilerde leyla ile muhabbeti bu olacak . polat sakadan takılacak leylayapılan

Son düzenleme:
yav polat tabi ölmez polat olmadan vadi nasıl olabilir ki vadide olmazsa olmaz tek karakter polattır memati bile gitti son gaz ama polat olmadan kurtlar vadisi diye bişey olamaz
Açıklama yok takas sadece öyle düşünüyorum :D

ne romantizmi :d
polatın döndüğü bölüm efsane bi bölüm geliyo bol flashback li bölüm olacak harbi süper olur he

- - - Ekleme - - -

Açıklama yok takas sadece öyle düşünüyorum :D

çünkü mantıken düşününce başka bi şık akla gelmiyo :D

ben polat öldü demedım kı polat tabıkı yaşıyor bununaksını düşünen yoktur herhalde .bak maskelinin polat olduğunu düşünmemiz için cok ipucu verdıler zaten polat yok balayında biz insanları maske taktırarak polat olduğuna inandırırız dedıler ve bırçok kışı onun polat olduğuna ınandılar.zaten bence senarıstlerın ıstedıgıde buydu herkes onu polat bılerek haftaya toplu bır şekılde terse yatırma olayı olacak ben ve benın gıbı düşünenler hariç

aga senin dediğin çok mantıklı geldi ama senaryo nasıl olcak eğer o polatsa senaryo herkesin aklında ki gibi olur ama değilse işte pana o zaman tarihi bi vole vurur :D

aga senin dediğin çok mantıklı geldi ama senaryo nasıl olcak eğer o polatsa senaryo herkesin aklında ki gibi olur ama değilse işte pana o zaman tarihi bi vole vurur :D

bende sana ondan bahsedıyorum pana ıyıce sıyırmış bu sene ne voleler atacak .

- - - Ekleme - - -

çünkü senaryo artık ınanılmaz ılerlıyor bu sene bıde hep ters köşe var milletı ekrana bağlayan etkenlerden en önemlısıde bu bence

- - - Ekleme - - -

ınan vadı kendınıde aştı ben hep 2 3 senedır ıhtıyarların daha aktıf olması gereklılıgını düşünmüştüm ama bu kadarını asla .inanılmaz yerden giriş yaptılar gizem varya o gizem işte reytınglerı tavan yapan o sihirli kelıme

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato