O değil de mıymıy klarnetçiyi bir kanalda görmek zulümken şimdi iki kanalda birden görünecek skandal.ssKeşke Star veya Kanal D'de yayınlansaydı. FOX'un program tutturduğu nerede görülmüş, yazık olacak gibi maalesef.
Fox'ta hangi yarişma tutmuş acaba???
Yaparsın Aşkım.Keşke Star veya Kanal D'de yayınlansaydı. FOX'un program tutturduğu nerede görülmüş, yazık olacak gibi maalesef.
Tansel Öngel nalaka zaten onu anlamadım? Adamda sunucu ışığı yok bir kere.O değil de mıymıy klarnetçiyi bir kanalda görmek zulümken şimdi iki kanalda birden görünecek skandal.ss
Bu yarışmadaki hiç kimsenin birbiriyle alakası yok zaten jüri üyelerinin her biri ayrı telden çalıyor.Tansel Öngel nalaka zaten onu anlamadım? Adamda sunucu ışığı yok bir kere.
O format zaten Kanal D'de tutmamış mıydı?Yaparsın Aşkım.
Evet, ama FOX'ta da iyi olduğu zaman tutabiliyor.O format zaten Kanal D'de tutmamış mıydı?
Melis Sezen'den umutluyum. Tuttursa o tutturur çünkü program onun elinde şuan.Bu yarışmadaki hiç kimsenin birbiriyle alakası yok zaten jüri üyelerinin her biri ayrı telden çalıyor.
Böyle bir zamanda program için en kötü seçim FOX olur. Star'da düşük reytinglerle devam etme olasılığı var iken dizileri 5 bölümde kaldıran FOX'ta bu programın ömrünü sen tahmin et artık.Evet, ama FOX'ta da iyi olduğu zaman tutabiliyor.Tam hatırlamıyorum ama Milyonluk Resim de iyi gitmişti sanırım bir aralar.
Bence de FOX olmamalıydı, ama Murat Saygı ve Yasak Elma faktörü etkin olmuştur.Melis Sezen'den umutluyum. Tuttursa o tutturur çünkü program onun elinde şuan.
------
Böyle bir zamanda program için en kötü seçim FOX olur. Star'da düşük reytihglerle devam etme olasılığı var iken dizileri 5 bölümde kaldıran FOX'ta bu programın ömrünü sen tahmin et artık.
Evet, ama başarısını devam ettirdi.Kanald'den alınma değilmiydi o
YaniEvet, ama başarısını devam ettirdi.Tutmayabilirdi de.
Ocak ortası gibi başlar büyük ihtimalle abi. Biraz daha erken tanıtım verilseydi yılbaşında başlar, güzel olurdu.Ne zaman başlıyor?
Orijinali ile aynı olması iyi de bizim izleyici sever mi orası muamma.
Orjinallerine baktım gene,
Jüri ve seyirciye bile iyi ezber yaptırmışlar 🤭🤭🤭
Umarım ömrü uzun olur, keyifli bir yarışma 👍
Bir de Yılbaşı Özel diye parayı kırıp bu isimleri getiriyorlarmis. Ne gülerimZaten öyle aşırı ünlülerin de geleceğini hiç sanmıyorum daha orta ölçekli isimler olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?