MasacRE 20.000'ler Kulübünde

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,349
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen, kaliteli ve her bildirime karşılık veren, Sabar ruhuyla donanmış eğlenceli üyesi ve benimde kendisi ile sohbet etmekten çok memnun olduğum @MasacRE forumdaki kaliteli mesajlarıyla 20.000'ler Kulübüne girmiştir.

Bizlerle birlikte nice nice mesajlara
ve aktifliğinin bu şekilde devam etmesini dileriz

Hediyem:

Vay beee demek Utku beyciğim birbirinden kaliteli 20.000 mesaj atarak o kulübe adımını atmış.
Tebrik ediyorum Utku beyciğim.
SABAR dolu, sinerji dolu, goygoy ve sıva dolu nice mesajlara...
@MasacRE

Utku beyciğime onun da çok seveceğine emin olduğum SABAR dolu bir güzellik armağan ediyorum...

Reactions: MasacRE
Çok teşekkürler Dosi hanım. Sizlerle birlikte bu ortamı paylaşmak, sohbet muhabbet etmek, Sabar yorumlamak büyük keyif. Hep beraber uzun yıllar forumda kalmak dileğiyle nice mesajlara

Teşekkürler

Kütük dostum tebrikler
Nice dizili, filmli, goygoylu, forumlu mesajlara inşallah
@MasacRE
Teşekkür ederim kütük dostum, hep beraber inşallah

Tebrikler
Yoksun ortalarda
@MasacRE
Teşekkürler
Buralardayım aslında ya

tebrikler nice mesajlara
@MasacRE
Sağol abla, hep beraber

Teşekkür ederim Şerlok beyciğim. Hep birlikte SABAR'a, goygoylara, sıvalara devam inşallah

AMAN... Sevmek ne kelime Şerlok beyciğim, bu SABAR öyle bir SABAR ki insan bak bak doyamıyor bu güzelliğe

Yok artık! Hem verdiğin sözü unut (Dosi hanım ben 20.000 olmadan hediyemle geleceğim) deyip hem de sana buna rağmen konu açmama rağme toplu teşekkür mesajında geçiştirmen 😱 Bana ayrı mesajda teşekkür etmeliydin
@Maskeli Fedai @Araf @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Bu kaçıncı seviye 😱

Utku bey size ayıp etti Dosi hanım, yine de kıyamayıp konusunu açmışsınız, bir de kütük dostunu etiketlemişsiniz büyük insansınız valla
Yukardaki mesajı hazırlarken yazmışsınız bunu ama iş işten geçti Utku Bey!
Hepsini geçtim, yıldönümü konunda normal kutlama yaptığımda 'hediyeyle gelirsen ben de hediyelerle geleceğim' demenin üstünden 2 kutlama konum geçti.
Kandırıldım yani

İşin o kısmına ayrıca değinmek istedim, ondan o mesajı ayrıca alıntıladım. Ama bu arada fırçayı yemekten kurtulamamışız tabi
Aa sadece 2 kutlama mı kaçırmışım, olur o kadar ya telafi edilir sıkıntı yok
(şu lafı da 2 kutlamadır söylüyorum ne zaman telafi olacak bakalım
)

Reactions: Dosi
Nerden baksak aylar sürer yeni kutlama konum olmasına. Foruma çok takılıp bi de etkinlik yürütsem erken olur ama ara verip bi de üstüne yine yazın kaybolsam mevsim değişir yani kısacası o tren kaçtı ve sen o konuyuda kaçırırsın

2787 mesaj sonra 40 bin kulübüne giriyorsunuz Dosi hanım, orada gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz

Reactions: Dosi
2787 mesaj sonra 40 bin kulübüne giriyorsunuz Dosi hanım, orada gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz
Haftalık çok çenem çalarsa 200-250 oluyor en fazla yani nerden baksak yine aylar sürer.
Artık emin olamıyorum. Sıvacılardan sözünde duran bir sen vardın ama sadece varDIN. O eskidendi

Vay Survivor sayesinde daha fazla tanıdığım kardeşim...
@MasacRE
Tebriklerrrrrr

Nice 20 000 lerin olsun dostum.Önce sağlığın yerinde olsun 😉

Sevgiyle Kal

Reactions: MasacRE and Dosi
Vay Survivor sayesinde daha fazla tanıdığım kardeşim...
@MasacRE
Tebriklerrrrrr

Nice 20 000 lerin olsun dostum.Önce sağlığın yerinde olsun 😉

Sevgiyle Kal
Seninde maşallahın var. Geçen sene survivorda tek takılıyordum, bu sene kalabalık tayfasıniz😊

Reactions: The_Erinch