Mart Ayında da Çok FOX!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,949
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Türkiye'nin en çok tercih edilen kanallarından biri olan FOX, televizyon ekranlarına damga vurmaya devam ediyor!

fox-tv-cokguzel-bir-tanitim-il-manset.jpg

Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor, Zümrüdüanka ve Savaşçı dizileri, en çok izlenen haber bültenleri, Yaparsın Aşkım yarışması ile birlikte, gündüz kuşağında yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün, Temizlik Benim İşim ve Zuhal Topal'la Sofrada programları, yayınladığı Türk filmleri ile FOX, Mart ayını zirvede bitirdi.

Türkiye'nin FOX'u, Prime Time'da tüm hedef kitlelerde, Tüm Gün'de ise AB ve ABC1 20+ hedef kitlelerinde Mart ayını zirvede kapattı.

• Beğendim
Reactions: Evde kal95
Klasik atv işte. Şubat ayında da tiak verilerine göre prime time totalde 2.olmasına rağmen utanmadan o kategoride 1.olduk diye yalan haber yapmışlardı. Yine aynısını yapmışlar :bilmem:

PT için 3 kategoride de 1. yazmışlar ya. 😱
Onu kastetdim.

ATV de aynısını demişdi.
tamam da atvnin birinci oldugu grup 02:00 - 26:00 saat dilimi arası. Foxun birinci oldugu 19-25 saat dilimi:X
Şimdi tiak sayfasından baktım da bu sefer atv'nin haksız yere suçunu almışım :A
Geçen ay 20-23 saat diliminde atv 19-24 saat diliminde fox 1.olmuş.
Bu ayın verileri daha tiaka girilmemiş ama yine aynısı olabilir. Fox prime tima'a haber kuşağını da katıyor galiba :D

Şimdi tiak sayfasından baktım da bu sefer atv'nin haksız yere suçunu almışım :A
Geçen ay 20-23 saat diliminde atv 19-24 saat diliminde fox 1.olmuş.
Bu ayın verileri daha tiaka girilmemiş ama yine aynısı olabilir. Fox prime tima'a haber kuşağını da katıyor galiba :D
atv aslında her zaman altına acıklama yapıyor neyde birinci oldugunu :A Kücück yazı oldugu için okumuyor kimse galiba:A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay