Mart Ayının En Çok Konuşulan İsimleri Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,796
Reaksiyon puanı
56,998
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
MTM (Medya Takip Merkezi), geçtiğimiz Mart ayının en çok konuşulan isimlerini açıkladı!

Medya Takip Merkezi (MTM), magazin ve sanat dünyasından isimlerin yer aldığı Mart ayının popüler isimlerini açıkladı. Geçtiğimiz ayların en çok konuşulan ismi olan Acun Ilıcalı, Mart ayında da zirvede yer aldı. Acun Ilıcalı'yı Haluk Levent, Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya, Demet Akalın, Murat Boz ve Hadise gibi isimler takip etti.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020’de, yarışan yarışmacıları tehlike haline gelen Coronavirüs hakkında bilgilendiren, ailelerin talep etmesi durumunda istedikleri zaman yarışmacılar ile görüşebileceklerini belirten, program da yarışmacılar ile Türkiye'de canla başla çalışan sağlık çalışanlarını alkışlayan ve düzenlenen konseylerde atılan SMS'lerin tüm gelirini milli dayanışma kampanyasına bağışlayan Acun Ilıcalı, 4 bin 276 haber ile zirvede yer aldı.

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra kurucusu olduğu AHBAP derneği ile yaptığı yardımlar ile gündem olan ve sosyaal medyada ünlü isimlere düşük gelirli ailelere yardım çağrısında bulunan Haluk Levent, 3 bin 481 haber ile listede ikinci sırada yer aldı

2020 yılının ilk aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan, kameralar karşısında birlikte poz veren ve coronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında aynı evde kendilerini karantinaya alan Cem Yılmaz ve sevgilsi Serenay Sarıkaya listede 3. ve 4. sırada yer aldı.

Martmagazingeneltablo.jpg
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,796
Reaksiyon puanı
56,998
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Acun Ilıcalı yine zirvede... :Z

Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya'nın nesini haber yapıyorlar anlamadım. :(