Mart 2017 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,914
Puanı
1,060

Oha @Dosi sen hiç gitmedin mi ilk 5'desin.😱:F

@Dosi gitseydi ilk 10'a girmiştim :A
Hepinizde ne kadar odaklanmissiniz bana :A
Umut ben o 10 gun haricinde bir kac kerede 2 günlük ayriliklarim olmustu zaman zaman mart ayinda ve ona ragmen bukadar sayi olmus :D zaten geçen ay 3000 mesaj yazmistim ve bu ayda zirve olurdu .
Batuhan, ben zaten gitmistim ama sen herhalde tam 1 ay boyunca girmememden yana olacaktin :D hem senin mesaj sayilarinda Bu sarki benimde BANA verdigin cevaplarda var yani ben olmasam 11. sirada bile olmayabilirdin :A

Hepinizde ne kadar odaklanmissiniz bana :A
Umut ben o 10 gun haricinde bir kac kerede 2 günlük ayriliklarim olmustu zaman zaman mart ayinda ve ona ragmen bukadar sayi olmus :D zaten geçen ay 3000 mesaj yazmistim ve bu ayda zirve olurdu .
Batuhan, ben zaten gitmistim ama sen herhalde tam 1 ay boyunca girmememden yana olacaktin :D hem senin mesaj sayilarinda Bu sarki benimde BANA verdigin cevaplarda var yani ben olmasam 11. sirada bile olmayabilirdin :A

Gözümü senden alamıyoruz.:A
Ben görünce şaşırdım her halde burada olduğun dönem fazla konuştun onun +'sı bu.:F

Gözümü senden alamıyoruz.:A
Ben görünce şaşırdım her halde burada olduğun dönem fazla konuştun onun +'sı bu.:F
Ben günde 100 mesaj altina girmedimki ilk 10 gün mart ayında :A pazartesi bi döndüm pir döndüm :A 160 mesaj yazdim ogün :F
Bak 2 gündür yine yoktum sayilir ve bugün yine fazla yazma olasiligim yüksek.
YALNIZ (bak @Bully öğrendim 😛) ben artık eskisi gibi çok yazmayacam. Haftalik 800 falan yazardim ortalama son zamanlarda ve bu orani yarıya düşürdüm bu hafta :D sadece takip ettiğim dizi ve programlara ağirlik verecegim artik :)

Ben günde 100 mesaj altina girmedimki ilk 10 gün mart ayında :A pazartesi bi döndüm pir döndüm :A 160 mesaj yazdim ogün :F
YALNIZ (bak @Bully öğrendim 😛) ben artık eskisi gibi çok yazmayacam. Haftalik 800 falan yazardim ortalama son zamanlarda ve bu orani yarıya düşürdüm bu hafta :D sadece takip ettiğim dizi ve programlara ağirlik verecegim artik :)

Sende ki şu rakam olayına hayranım nasıl bu rakamları aklında tutuyorsun.:F

Seni az görmek hiç hoşuma gitmeyecek bea ortak bir dizimiz olaydı :ozur:

Sende ki şu rakam olayına hayranım nasıl bu rakamları aklında tutuyorsun.:F
Matematikde süper zekayım :A yani Türkiye'deki okulda çok iyiydim. Isveçliler berbat o konuda ve haliyle buraya dönup okula devam edince onlarin arasinda hep parladım :A benim ekonomi meslegimde var :D rakamlarla aram iyidir :D