Sana o şeref oyunu atan @S.G.A.T. idi konuya da yazmış sana oy verdiğini, bir teşekkür bile etmemişsin.tebrikler @Since2011
bende @eskici den sonra ayın en sevilmeyen ikinci kişisi seçilmişim) kendimide kutluyorumtek tesellim eskiciyi geçmiş olmak
Sana o şeref oyunu atan @S.G.A.T. idi konuya da yazmış sana oy verdiğini, bir teşekkür bile etmemişsin.Kendisini kınıyorum ayrıca oy verecek başka birini mi bulamamış.Ne güzel rezil olacaktın bu utançla forumu bile terk ederdin belki.
Eyvallah kanka sağolasınTebrikler kanka bir oyla başkan olan Aziz Yıldırım gibi en favori üye olmuşsun @Since2011
Sağol renktaşTebrikler @Since2011
Eyvallah desteretebrikler @Since2011
bende @eskici den sonra ayın en sevilmeyen ikinci kişisi seçilmişim) kendimide kutluyorumtek tesellim eskiciyi geçmiş olmak
Eyvallah sağolasınTebrikler @Since2011 ilk kez seçiliyormuşsun, çok sevindim.
Eyvallah sağolasınTebrikler @Since2011
Eyvallah mrt-06Tebrikler @Since2011, kesinlikle hakettin bu ay.
Eyvallah denizTebrikler @Since2011
Eyvallah agaTebrikler agaHakettin
Bende 3 oy almışım bana oy veren kardeşlerime teşekkür ederim.
EyvallahTebrikler.@Since2011
Eyvallah hacıTebrikler hacı.
Eyvallah Çiğdemöncelikle oy verenelre çok tşşkler
ilk defa seçilmenden dolayı sevindim iyiki sen seçilmişsin @Since2011 😉
Eyvallah sağolasın abla@Since2011 tebrik ederim
Foruma ayda 1 kez giriyor zaten kendisi oylamaya denk gelmesi büyük şans olmuş senin açından.kesin etiketleme zahmetinde bulunmamıştır öyle olunca gözden kaçması normaloysa biz @S.G.A.T. ismini etiketleyene kadar göbeğimiz çatlıyorona rağmen etiketlemekten vazgeçmiyoruz oysa destere ismini etiketlemek çokda kolay hemde zahmetsiz
Eyvallah renktaşTebrik ederim @Since2011
Eyvallah sağolasın agaTebrik ederim aga @Since2011
Eyvallah agaTebrikler @Since2011 başkan.
Eyvallah sağolasınTebrikler @Since2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?