Klasik Married with Children - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
1987 ve 1997 yılları arasında 11 sezon boyunca başarılı bir hayatı sürdüren Married with Children, sitcom türünün en ünlü yapımları arasına yazdırdı. Ed O'Neill ve Katey Sagal'ın başrolleri paylaştıkları dizi toplam 7 kez Altın Küre'ye aday oldu.

Şu sıralar Amazon Prime Video'da yayınlanan diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

1604346542062.png

• Beğendim
Reactions: Dosi
1x1 1x2 1x3

Uzun zamandır izlemek istediğim ünlü sitcomlardan biriydi. Aslında yıllar önce yayınlanan "Evli ve Çocuklu" adlı yerli uyarlamasını izlemiştim ve Ed O'Neill faktörünün de etkisiyle bunu da seveceğimi tahmin ediyordum. Fakat görüntü kalitesinin çok düşük olması beni beklemeye itti. Görünen o ki kolay kolay HD versiyonu gelmeyecek, ben de Prime Video'da varken başlayayım dedim. Neyse ki görüntüye alışması çok zaman almadı. :)

İlk üç bölüm itibariyle fena bir giriş yapmadı dizi. Fakat aradan geçen yıllardan ve çok popüler olmasının da etkisiyle bazı şeyler ister istemez biraz demode geldi. Dile kolay 33 sene geçmiş başlayalı. O dönemden bu yana değişen sosyal yaşamın da etkilerini görüyoruz... Üçüncü bölüm üç bölüm arasında en sevdiğim oldu ve bu da ilerisi için umut verici. Sitcomlar zaten karakterlere alıştıkça güzelleşir, izlemeye devam. :)

7/10 7/10 8/10

Başlıktan çıkaramadım ama fotodan hatırladım.
Friends, Seinfeld ve o dönemin bir çok sitcom dizisini izledim. 90'lar dönemine ait üklemizde yayınlanan nerdeyse tüm Amerikan sitcomunun en az bir kaç bölümünü muhakkak izlemişimdir.

Bizim ülkede 'Våra Värsta År' (En kötü yıllarımız) ismiyle yayınlandı. Seinfeld artı bu dizi herzaman gece yayınlandı diğerleri gündüz ve akşam kuşağı .
Baba karakterini sevmiyordum küçükken. Hareketleri tavırları aşırı gıcık gelmekteydi :A
Fena bir dizi değil. Farklı bir mizahı var :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
1x4 1x5 1x6 1x7 1x8

İyi gidiyor, iş arasında molalarda 20 dakikalık fazla kafa yormadan arada güldüren çerezlik bir iş. 8. bölümü özellikle sevdim.

Yalnız IMDb ve Amazon Prime bölümlerinin sıralaması arasında uyumsuzluk var. İkisi de Amazon şirketi niye böyle olmuş ki. :(

Hepsi 7, "Peggy Sue Got Work" adlı bölüm 8 puan...

Kalan 5 bölümü de tamamladım ve ilk sezon bitmiş oldu.

Bahsettiğim karışıklıktan dolayı bölüm bazlı puanlamayı es geçiyorum ama 8'lerde artış var. Tahmin ettiğim gibi karakterlere, dizinin tarzına gittikçe alışıyorum ve alıştıkça daha keyifli hale geliyor her şey. :D

İkinci sezona da çok uzak olmayan bir gelecekte başlarım diye düşünüyorum. :D