![markafoni_den_sok_karar_kapaniyorlar_h21991_2a915.jpg](http://www.medyahaber.com/images/haberler/2017/06/markafoni_den_sok_karar_kapaniyorlar_h21991_2a915.jpg)
Türkiye'de 2008'den beri kullanıcısına hizmet sağlayan moda ve alışveriş sitesi Markafoni yaptığı açıklamayla kapandığını duyurdu.Markafoni web sitesinde yaptığı açıklamayla kapandığını kullanıcılara duyurdu.
Türkiye'de kullanıcılarına hizmet sağlayan moda ve alışveriş sitesi Markafoni aldığı kapatma kararında şu açıklamalarda bulundu.
, " Sevgili Müşterilerimiz, 30 Haziran 2017 tarihi itibariyle markafoni sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz. Kurulmuş olduğumuz 2008 yılından itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz. 30 Haziran 2017 tarihine kadar satın alacağınız ürünlere ilişkin olarak sevkiyatlarımız devam etmektedir. Henüz sevk edilmemiş siparişleriniz ve iadelerinizle ilgili mevzuata uygun olarak standart işleyişimiz çerçevesinde çalışmalara devam edilecektir. Siparişleriniz ve iadelerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi web sitemizin "siparişlerim" sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri ve görüşlerinizi mail olarak iletebilirsiniz" denildi.